door Els Gouman 4 minuten leestijd

Een luchtdruk vibrator is ontzettend populair bij vrouwen. Maar wat is het eigenlijk? En belangrijker nog, hoe werkt een vibrator die gebruik maakt van luchtpulsen in plaats van vibraties? Ze zijn al eventjes op de markt, maar kunnen toch nog wel wat introductie gebruiken. We vinden namelijk dat elke vrouw een luchtdruk vibrator zou moeten hebben. De reden waarom lees je in deze blog!

 

Wat is een luchtdruk vibrator?

De benaming 'vibrator' is eigenlijk niet helemaal op zijn plaats voor dit speeltje. Voor de stimulatie maakt het namelijk géén gebruik van vibraties of penetratie. Een air pulse vibrator werkt met luchtpulsen of luchtdruk. De kop van het speeltje is afgestemd op de vorm van de clitoris. Deze wordt omhuld door de zachte mond van siliconen. De clitoris wordt niet aangeraakt door de vibrator, maar in plaats daarvan gestimuleerd met luchtdruk.

De clitoris wordt door de pulsen op een zachte manier naar binnen gezogen. Er ontstaat een subtiel vacuüm waardoor de bloedtoevoer wordt versneld. Je raakt dus nog sneller opgewonden. De pulsen die de luchtdruk vibrator afgeeft zorgen voor een zuigende beweging. Het gevoel komt in zekere mate overeen met orale sex. De intensiteit waarmee een air pulse toy zuigt is afhankelijk van de snelheid die je kiest, maar is altijd zacht en prettig.

Het filmpje hieronder laat goed zien hoe de Air Pulse techniek de clitoris stimuleert.

 

Waarom zijn luchtdruk vibrators zo populair bij vrouwen?

Als je eenmaal hebt ervaren hoe het gebruik van een luchtdruk vibrator voelt, weet je ook waarom ze zo ontzettend populair zijn bij vrouwen. De sensatie die ze teweeg brengen is namelijk in niets te vergelijken met de traditionele vibrators of dildo’s.

Ze zijn populair om verschillende redenen. Een onderzoek heeft namelijk aangetoond dat ruim 97% van de vrouwen een orgasme krijgt door het gebruik van een luchtdruk vibrator. Sommige vrouwen kregen zelfs meerdere hoogtepunten achter elkaar.

Dat geldt ook voor vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme of niet snel opgewonden raken. Speeltjes met luchtpulsen voorkomen overstimulering. Dit wil nog wel eens voorkomen bij klassieke vibrators die gebruik maken van harde trillingen en vibraties. Daardoor raakt de clitoris overgestimuleerd en soms zelfs pijnlijk gevoelig.

 

De 3 best verkochte luchtdruk vibrators bij Intimitijd

Wil je de sensatie van een air pulse vibrator graag eens zelf ervaren? Dan heb je de keuze uit diverse modellen. Vibrators met luchtpulsen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Toch hebben ze één ding gemeen. Ze maken allemaal gebruik van luchtdruk stimulatie en hebben een aangenaam zachte mond van siliconen. Om de keuze voor jezelf makkelijker te maken, hebben we onze 3 best verkochte luchtdruk vibrators op een rij gezet.

 

1. Love Breeze Air Pulse Stimulator

 

Love Breeze Air Luchtdruk Vibrator

 

De Love Breeze van het premium merk Satisfyer is één van de beste verkochte luchtdruk vibrators van dit moment. Dit seksspeeltje is leverbaar in aantrekkelijke kleurtjes en heeft maar liefst 11 verschillende air pulse standen. De vibrator is makkelijk oplaadbaar via USB. Daarnaast kun je deze luchtdruk vibrator ook gerust in bad of onder de douche gebruiken. Hij is namelijk volledig waterdicht!

 

2. Womanizer Premium

Womanizer Premium Luchtdruk Vibrator

Het merk Womanizer heeft de air pulse stimulatie techniek uitgevonden. Womanizer staat bekend om haar kwaliteitsproducten die erg prettig aanvoelen en lang mee gaan. 

De Womanizer Premium heeft een chique en vrouwelijke uitstraling. Dit model luchtdruk vibrator van Womanizer ligt fijn in de hand door de ergonomische vorm. Daarnaast is dit seksspeeltje met luchtpulsen voorzien van heel veel handige features. Als de smart silence functie is ingeschakeld gaat het speeltje alleen aan als de mond zich dichtbij jouw clitoris bevindt. Haal je de toy van je clitoris af, dan stopt het automatisch.

De autopilot functie stimuleert automatisch met verschillende luchtdruk intensiteiten. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende intensiteitsniveaus. Opladen doe je binnen 120 minuten via een USB-aansluiting. De Womanizer Premium wordt geleverd met 2 siliconen randjes in verschillende afmetingen. Je kiest dus altijd het opzetstukje dat het beste bij je past.

 

3. Dual Kiss Insertable Luchtdruk Vibrator
Dual Kiss Insertable Air Luchtdruk Vibrator

De Dual Kiss van Satisfyer combineert het beste van twee werelden. Het is namelijk een luchtdruk en traditionele vibrator ineen! De Dual Kiss heeft een stijlvol design en ongekend veel mogelijkheden. Je kunt dit vibrerende luchtdruk seksspeeltje namelijk ook gebruiken als G-spot stimulator. Deze vibrator en air pulse stimulator in één heeft 11 verschillende standen voor de ultieme luchtdruk sensatie.

Daarnaast kun je kiezen uit 10 vibratie intensiteiten. Dit oplaadbare luchtpuls speeltje is volledig waterdicht en is voorzien van een fluistermodus. Daardoor kun je altijd genieten van een heerlijke stimulatie. Zowel van de clitoris als van de G-spot.

Tenslotte heeft de toy nog als leuke bonus dat deze te bedienen is met de Satisfyer Connect App (voor Android en IOS).

 

Laatste tip:

Er zijn inmiddels veel hele goedkope (namaak) luchtdruk toys beschikbaar. Deze verkopen we niet bij Intimitijd en dat is met een reden. Vaak zijn deze gemaakt van goedkoop plastic of bevatten geen lichaamsveilige siliconen. Ook laat de 'air pulse' techniek bij hele goedkope toys vaak te wensen over. Het voelt niet zoals het zou moeten. Bij Intimitijd verkopen we alleen zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten. Wil je niet teveel geld uitgeven voor een luchtdruk vibrator? Ga dan voor nummer 1 uit bovenstaand rijtje; de Love Breeze Air!

Lees ook mijn blog: 'Waarom een vibrator?' en 'Hoe kies je de juiste vibrator?'


Laat een reactie achter

Reacties worden eerst beoordeeld.


Ook in Blog Els

Schaamte en onzekerheid in de slaapkamer: vrijen met het licht uit?
Schaamte en onzekerheid in de slaapkamer: vrijen met het licht uit?

door Els Gouman 1 minuten leestijd

Erotische blauwdruk: waar word jij opgewonden van?
Erotische blauwdruk: waar word jij opgewonden van?

door Els Gouman 4 minuten leestijd

seks op vakantie - intimitijd
10 tips voor seks op vakantie

door Els Gouman 3 minuten leestijd