Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Handleiding voor het gebruik van Lorals

Elk nieuw product dat op de markt komt heeft misschien wat uitleg nodig. MyLorals is al een tijdje actief in Amerika en heeft op basis van vragen van klanten een praktische handleiding met tips voor het gebruik van Lorals gemaakt. 

Vind je het leuk om eens iets heel nieuws te proberen? Dan is Lorals echt een leuk product. We leggen je alles uit!

1. Lorals uitpakken

Als je bang bent dat de postbode, je buren of het plaatselijke postkantoor ziet wat je hebt besteld, dan kunnen we je meteen geruststellen. Lorals onderbroekjes worden altijd discreet verstuurd. Aan de buitenkant van het pakketje of luchtkussenenvelop kan je nooit zien wat erin zit. 

In de verpakking vind je een klein rechthoeking doosje, met vier individueel verpakte zijdezachte latex onderbroekjes van Lorals. Een waar cadeautje voor jezelf. Elk slipje is in 'Marie Kondo' stijl klein opgevouwen. Het materiaal van Lorals is wel 10x dunner dan gewoon ondergoed. Het latex slipje ontvouwen kost je een paar seconden. Als je het dunne materiaal voelt dan weet je meteen dat je elke aanraking er doorheen kan voelen.

Lorals latex onderbroekjes

 

2. Hoe trek je het Lorals onderbroekje aan?

Om het Lorals onderbroekje gemakkelijk aan te kunnen trekken, raden we aan om de tailleband van de Lorals langs de buitenkant van je beide handen te leggen en ze naar beide kanten uit te strekken. Dan creëer je ruimte om in de openingen van het broekje te stappen, beweeg dan je handen evenwijdig omhoog langs je lichaam om het onderbroekje aan te trekken.

Lorals zijn er in twee varianten: Bikini en Shortie. Het materiaal is heel rekbaar, dus je kan zelf bepalen hoeveel je wilt bedekken. De shortie kan je aan de voorkant hoog optrekken om de buik extra te bedekken of het topje omvouwen voor een coole 'low-rise' look. Kies je voor de Bikini variant, dan kan je de zijkanten hoog optrekken voor een jaren '80 stijl of ze op je heupen laten liggen voor een gewone uitstraling. Beide modellen bedekken een deel van je billen, of kunnen meer naar binnen worden getrokken zodat het meer een stringetje wordt.

Onderstaande instructie van MyLorals laat in een hele korte video zien hoe je een Lorals onderbroekje aantrekt (wees gerust, je ziet geen naakt in het filmpje)

Bekijk het instructiefilmpje

 

3. Voel je vertrouwd

Als je het Lorals onderbroekje eenmaal aan hebt, neem dan even de tijd om het gevoel van Lorals in je op te nemen. Misschien lijkt het wel of niks aan hebt, raak je lichaam eens aan en ervaar wat je voelt door het broekje heen. Lorals zitten mooi strak om je lichaam en drukken daardoor misschien ook een beetje tegen je clitoris. Dat op zich is al een lekker gevoel, nog voordat de actie echt begint. 

Je kan overwegen om aan de binnenkant van het broekje wat extra glijmiddel aan te brengen. Bij de clitoris, vagina of anus. Met name wanneer je door het broekje heen wilt vingeren dan kan dat prettiger zijn. 

Lorals zijdezachte latex onderbroekjes - Intimitijd 

4. Samen spelen met Lorals

Tijd om je partner erbij te betrekken! De een vindt het leuk om een sexy onthulling te doen van het Lorals onderbroekje door middel van een striptease. Anderen vinden het juist leuk om de Lorals aan te trekken voor het oog van hun partner. Het is helemaal aan jou. Lorals zijn gemaakt om het samenspel met je partner te verrijken en niet te belemmeren. 

Voordat je aan de gang gaat, raden we aan om de Lorals tussen de plooien van je schaamlippen en billen te nestelen. Op die manier voel je het meeste van de tong van je partner. Geloof ons, dit is een 'wedgie' die het waard is!

De meeste orale technieken werken uitstekend met Lorals onderbroekjes. Ontdek samen wat je leuk en lekker vindt.

Lorals Bikini latex onderbroekje - Intimitijd 

5. Probeer eens iets nieuws

Lorals panties lenen zich er uitstekend voor om je orale repertoire uit te breiden. Maar doe dit alleen als je er samen achter staat en klaar voor bent. Geef iets wat je normaal misschien niet zo snel zou doen een kans en neem de tijd om samen te ontdekken wat je fijn vindt. Nieuwe dingen proberen kunnen erg spannend zijn, probeer er vooral samen van te genieten! 

We geven een paar tips en suggesties van dingen die je zou kunnen proberen.

  • Zuig de clitoris in en uit je mond als een lolly. Het materiaal van Lorals geeft deze techniek een extra sensatie.
  • Laat je partner liggen en ga boven zijn gezicht hangen. Hierdoor heb je zelf de controle over de hoeveelheid druk die je partner je geeft bij het orale spel.
  • Knabbel door de Lorals heen op delen van de schaamlippen of de clitoris. Het is een vergelijkbare sensatie als het knabbelen aan een tepel door een dunne BH heen. 
  • Doe er een vinger bij. Lorals zijn zo rekbaar dat je door het materiaal heen kan penetreren met een vinger of tong. De combinatie van vingers en een tong kan heerlijk zijn. 
  • Ontdek rimmen (stimuleren van de anus met de tong). Er zijn veel mensen die dit fantastisch vinden. Misschien moet je even een drempel over, maar de anus zit vol met zenuwuiteinden. Wanneer je deze stimuleert dan geeft dit een hele andere sensatie. Veel mensen hebben er moeite mee om dit te proberen, omdat ze het onhygiënisch vinden of bang zijn dat ze niet schoon genoeg zijn. 
  • Lik op en neer van de anus naar de clitoris en terug, steeds weer opnieuw. Dit voelt erg lekker maar is moeilijk te doen zonder Lorals, omdat je geen bacteriën wilt overbrengen naar de vagina. Lorals openen de mogelijkheid voor nieuwe bewegingen als deze. Vind je het spannend of gek, heb je misschien schaamte om het te vragen aan je partner... geef het gewoon een kans. Lorals zijn juist de manier om deze vormen van orale seks toegankelijk te maken!
  • Voeg extra smaak toe. Lorals hebben een hele lichte vanille geur en smaak. Vind je het lekker om tijdens het orale spel meer smaak toe te voegen? Kijk dan eens naar de 'Likbare Olie' van Love Play. Ook leuk om zonder Lorals te gebruiken trouwens ;).

Lorals panties latex underwear - intimitijd

 

6. Trek uit en gooi weg

Lorals zijn voor eenmalig gebruik, dus trek ze gewoon uit wanneer je klaar bent en gooi ze weg. Misschien vind je het wel opwindend om na uitgebreid oraal voorspel het onderbroekje open te scheuren (let op dit kost serieuze moeite) voor seks met penetratie.

Heb je na het lezen van deze handleiding nog vragen? Stel ze gerust via Whatsapp. 

Neem ook eens een kijkje op de website van de bedenker van Lorals:

https://mylorals.com/

Of kijk op onze speciale Lorals pagina:

Naar de Lorals Pagina

2 Reacties

Els

Els

46 07/05/22, 2022

Hoi Karin,

Dank voor je reactie en leuk dat je enthousiast bent over dit nieuwe product! Helaas zijn de Lorals nog niet officieel goedgekeurd als SOA preventie en mogen we het dus ook niet op die manier promoten. Op dit moment is er een aparte versie van Lorals goedgekeurd door de FDA in Amerika als SOA preventie middel, maar die goedkeuring is vooralsnog alleen geldig binnen de USA. Voor Europa komt er op termijn (hopelijk) ook goedkeuring door de EMA (European Medicines Agency) en kunnen we deze versie hier ook verkopen. Zodra er nieuws is op dit gebied laten we het uiteraard weten!

Groet, Els

Karin Schuurman

Karin Schuurman

36 07/05/22, 2022

Dag Els,

Ik heb je stand bezocht tijdens het NVVS congres op 11 juni en zag het mooie latexbroekje.
Op je website (die er ook geweldig uitziet!) mis ik bij de info over dit broekje dat het ook gebruikt kan worden ter voorkoming van een Soa. Dat vind ik een echte meerwaarde. Want met dit broekje hoeft er geen beflapje (onhandig) meer gebruikt te worden ter voorkoming van een Soa (als je nog niet weet of de ander mogelijk iets onder de leden heeft, als er nog niet getest is). Dus ik zou dit pluspunt er wel bij vermelden.

Hartelijke groet, Karin Schuurman

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.