Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Els Intimitijd

Els wil taboe op seksualiteit onder christenen doorbreken

EEN CHRISTELIJKE EROTIEKSHOP?

Volg Intimitijd op INSTAGRAM

Inmiddels is het alweer meer dan 2 jaar geleden dat bij Els het idee ontstond om een christelijke erotiekshop te starten. Els was zelf op zoek naar goede informatie en inspiratie, maar voelde zich niet op haar gemak in reguliere online erotiekshops.

Inmiddels is haar webshop Intimitijd uitgegroeid tot de grootste christelijke erotiekshop in de BeNeLux. Het is de missie van Els om seksualiteit in christelijk Nederland meer bespreekbaar te maken. Zelf ervaart ze dat praten over seks en erotiek nog altijd een taboe kan zijn onder christenen. Met haar webshop wil ze een positieve kijk op seks neer zetten voor zowel mannen als vrouwen. "Seks is zoveel meer dan de daad alleen. Seks draagt bij aan een gezonde relatie. Laat je geliefd en bemint voelen als mens. Seks is één van de mooiste dingen die God heeft geschapen."

Onze waarden

Veilige omgeving:

Met Intimitijd.nl bieden we een veilige omgeving om te shoppen voor erotische producten. Onze website is vrij van naaktafbeeldingen en aanstootgevend taalgebruik.

Educatie en informatie:

We hechten waarde aan goede beschrijvingen van onze producten en geven informatie en inspiratie in onze blogs.

Kwaliteitsproducten:

Al onze producten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. We vinden het belangrijk dat onze producten een mooi design hebben, van hoge kwaliteit zijn en veilig om te gebruiken.

INTIMITIJD IS MÉÉR DAN EEN WEBSHOP

Els vindt het belangrijk om meer dan alleen een webshop te zijn. Ook op andere manieren probeert ze het gesprek op gang. te brengen.Zo heeft intimitijd al een keer een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet-christenen. Dit onderzoek werd onder andere gepubliceerd door de EO. Recent heeft ze nog een onderzoek gedaan naar de beleving van seks in de corona periode, waarvan een artikel verscheen op CIP. Ook heeft ze meegedaan als panellid op een symposium voor seksuologen en was ze te zien in een televisie-uitzending van het programma 'God in de Lage Landen'. Els is naast haar webshop ook als gastdocent actief bij de minor over seksualiteit bij de Christelijke Hogeschool Ede. Een paar jaar geleden heeft ze een cursus hbo-seksuologie met succes afgerond en is ze aangesloten bij de NVVS - Nederlandse Vereniging voor Seksuologen.

Erotiek en christenen
Wanneer men denkt aan een erotische webshop dan wordt er, met name in de christelijke wereld, al snel gedacht, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past. De oorspronkelijke betekenis van het woord erotiek is "het geheel van de liefdesgevoelens". Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. 

Els: "In onze christelijke erotiekshop Intimitijd kun je samen met je partner het productaanbod bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken. Wij hebben niet als doel om voor anderen te bepalen welke producten wel of niet geschikt zijn (voor christenen), wij laten deze keuze aan jou als gebruiker. Neem vooral ook een kijkje op mijn blog voor informatie, inspiratie en tips voor een fijn seksleven."