Over Els

Els intimitijd

Welkom op mijn webshop:

www.intimitijd.nl

Wat leuk dat je op deze pagina bent beland om wat meer over mij te weten te komen. 

Inmiddels run ik de christelijke erotiekshop al meer dan 10 jaar. Naast deze prachtige baan werk ik als organisatieondersteuner op de Christelijke Hogeschool Ede en verzorg daar een aantal lessen voor de minor over erotiek en intimiteit. Ook ben ik moeder van 3 prachtige kinderen en al 15 jaar heel gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Tom. 

Het was best spannend om 10 jaar geleden een christelijke erotiekshop te starten. Seks is een onderwerp waar een enorm taboe op ligt en nog steeds merk ik dat het thema lastig bespreekbaar is. Zelf heb ik ook echt wat drempels moeten overwinnen, maar het is een prachtige uitdaging om seks op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Zoveel mooie mensen en verhalen die er op mijn pad komen. Neem vooral eens een kijkje bij mijn blog, waar ik op een zo'n respectvolle en eerlijke manier mijn visie en kennis deel over onderwerpen die te maken hebben met verschillende aspecten van seksualiteit, erotiek, liefde en relaties.

In 2016-2017 heb ik de opleiding hbo-seksuologie met succes gevolgd. Zo kan ik de klanten die vaak ook een product willen bestellen vanuit een specifieke vraag nog beter te woord staan. 

Schroom dus vooral niet om je vraag te stellen of een berichtje achter te laten op mijn website!

Els Gouman