Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

10 tips voor seks op vakantie

Nog een paar weekjes en dan start de zomervakantie weer. Wist je dat 74% van de Nederlanders meer seks heeft op vakantie?! Dit percentage is zelfs nog hoger onder mensen die met de caravan gaan. Op vakantie heb je meer tijd voor elkaar en minder last van de dagelijkse stress en zorgen die je normaal remmen. Vergeet daarom niet om naast alle gangbare niet-vergeten-lijstjes ook na te denken over dingen die je mee wilt nemen voor de beste vakantieseks! In deze blog daarom 10 praktische dingen voor de seks om toe te voegen aan je vakantielijstje!

10 tips voor seks op vakantie:

1. Reiseditie Ultiem verlangen

Een super leuk, romantisch en uitdagend spel voor twee met allerlei spannende opdrachten en leuke vragen. Het spel neemt weinig ruimte in beslag en is dus makkelijk mee te nemen in je bagage. En of je ook daadwerkelijk het spel uitspeelt…. Het spel is hier te bestellen

2. Vochtige (hygiënische) doekjes

Juist ook op vakantie speelt hygiëne een belangrijke rol. De kans is groter op een blaasontsteking als jezelf niet even goed wast na een vrijpartij en  je loopt op de camping niet even makkelijk naar de badkamer om jezelf te gaan wassen. Vochtige doekjes altijd handig om in de buurt te hebben.

3. Condooms

Tsja... dit spreekt eigenlijk voor zich. Niets is zo vervelend als jij je vertrouwde merk niet meer voldoende op voorraad hebt en je in het buitenland een vreemd merk moet kopen. Of erger nog, als je in gebrekkig frans probeert te vragen aan de kassajuffrouw waar de condooms liggen ;)

4. Siliconen glijmiddel

Vakantie betekent voor veel mensen ook altijd weer spannende plekjes opzoeken. Heb je wel eens seks onder de douche, maar last van het water tijdens het vrijen? Probeer dan eens glijmiddel op basis van siliconen. Dit glijmiddel spoelt niet snel weg door het water.

5. Ventilator

Een hete tent of caravan met sauna temperaturen kan de zin in seks ook wel eens wegnemen. Zet lekker een ventilator naast  je bed neer!

6. Bluetooth speaker

Wist je dat je door rustige achtergrond muziek aan te zetten je ook beter kan ontspannen tijdens de seks? Hoe leuk is het om ook tijdens de vakantie wat extra romantiek op je slaapkamer te hebben. Een klein geluidsboxje hoeft niet eens zoveel ruimte in beslag in je bagage. En heb je spotify op je telefoon op tablet dan zijn er speciale playlists te vinden voor de romantische avonden!

7. Waxinelichtjes op batterij

Gezellig een kaarsje aan? Dat kan in een tent of in zo’n kleine slaapkamer van de caravan nog best wel gevaarlijk zijn. Neem waxinelichtjes mee op batterijen. Veilige romantiek gegarandeerd.

8. Picknickkleed voor seks in de buitenlucht

Heerlijk seks in de buitenlucht en dan ook nog eens op vakantie! Zie je jezelf al liggen tussen de lavendelweilanden in Frankrijk? Midden in een weiland of in de bossen. Neem je picknickleed mee zodat je niet tussen de brandnetels of per ongeluk tussen de mieren beland!

9. Stille vibrator

Tja niets is zo vervelend als de tent naast jullie kan meegenieten van het gebrom van je vibrator. Tegenwoordig zijn de nieuwste vibrators en sex toys fluisterstil. Dus even checken voordat je hem in je bagage stopt.

10. Sexpert en openhartig

Ga jij met vrienden op vakantie? Test elkaars kennis dan eens op het gebied van seks. Met het spel sexpert kan je bijvoorbeeld als stellen tegen elkaar spelen. Je leert er weer heel wat leuke feitjes bij en 9 van de 10 keer leidt het tot een goed gesprek! Wil je samen met je partner verdiepende gesprekken over jullie seks- en liefdesleven? Kijk dan eens naar de vragenkaartjes van Openhartig.

Met deze tips moet het vast lukken om er samen een vakantie van te maken met veel intimitijd! 

Els Gouman

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.