Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Lorals Panties Intimitijd latex onderbroekjes

Er zijn twee Lorals varianten:

Lorals Bikini (iets meer naakt) en Lorals Shortie (iets meer bedekkend)

Lorals Panties: voor oraal genot

De beste manier om in de stemming te komen en te genieten tijdens het voorspel is natuurlijk ORALE SEKS! Waar de een zonder gêne, schaamte en reservering met zijn of haar tong het lichaam van de ander verkent, ervaren anderen (soms) een drempel. 

Waar dit vandaan komt? Misschien twijfel je wel of je 'schoon' genoeg bent van onder, of ben je (nog een beetje) ongesteld, heb je net gesport en ben je nog bezweet, ben je onzeker over je lichaam, beharing of andere dingen. Maar het kan ook zijn dat je even geen zin hebt in die prikkende baard tussen je benen. 

Voor al deze dingen is er nu één oplossing: LORALS! Een uniek product dat nu voor klanten in Nederland en België bij Intimitijd verkrijgbaar is.

Wat verstaan we onder orale seks?

De officiële (medische) term bij de vrouw is 'cunnilingus' ook wel bekend als beffen of likken. Voor mannen is dat 'fellatio' oftewel pijpen of zuigen. En wanneer het op (het gebied rond) de anus gericht is dan spreekt men van 'anilingus' of 'analingus', ook wel bekend als rimmen of kontlikken.

Als je bij het lezen van de termen 'rimmen' en 'kontlikken' nu geneigt bent af te haken... lees verder en laat ons nog wat meer uitleggen :).

Orale seks is dus een verzamelterm voor het stimuleren, verwennen, prikkelen van de vulva (vagina, clitoris, schede), de penis, balzak, perineum of (het gebied rond) de anus. 

Orale seks wordt door veel mensen ervaren als het ultieme voorspel. Én het meerendeel van de vrouwen komt niet klaar door penetratie, maar vaak wel door orale stimulatie van de clitoris. Orale seks is dus niet alleen maar voorspel, maar voor mensen met een vulva ook een manier om een orgasme te bereiken!

Dan nog even over rimmen... de een vind het fantastisch en de ander moet er absoluut niet aan denken en vindt het 'not done'. Waarom vinden sommige mensen dit zo fantastisch? De anus is heel gevoelig en bevat veel zenuwuiteinden. Er zijn dus veel mensen die hier intens van kunnen genieten. Niet alleen op oraal gebied maar ook andere vormen van anale stimulatie. Misschien vind je het wel interessant en zou je dit wel willen ontdekken, maar vind je het niet hygiënisch of zelfs vies. Lees dan vooral even verder!

Hoe kan ik Lorals Panties gebruiken?

Het korte antwoord is: zoals jij wilt! Maar om je op weg te helpen geven we een aantal tips en suggesties. We hebben twee varianten; 'Bikini' en 'Shortie'. De Bikini variant is iets meer verhullend en de Shortie bedekt meer huid. Kies wat jij fijn vindt.

Lorals panties komen in een verpakking met 4 stuks. Elk broekje is individueel, hygiënisch verpakt. Het formaat is makkelijk mee te nemen en past zelfs in je achterzak.

Lorals panties zijn in eerste instantie ontworpen voor orale seks, maar het materiaal is heel sterk en uitrekbaar, dus je kan met gemak met een vinger penetreren door het broekje heen, zonder dat het scheurt (je moet het ervaren!). Hiervoor raden we aan om het broekje goed tussen je billen en schaamlippen te vouwen.

Het broekje is zijdezacht van buiten en heeft een lichte vanille geur en smaak. De binnenkant van het broekje plakt goed aan je huid waardoor het niet verschuift tijdens het gebruik. 

Geef je partner vrij spel om je oraal te verwennen zoals hij dat wilt, zonder dat er direct contact is met de vagina, clitoris of anus. Of vertel je partner wat jij lekker vindt en wat je zou willen proberen.

Naar de handleiding