Retouren en defecten

Als consument ben je binnen Europa goed beschermd. Wij zijn dan ook verplicht als webshop om informatie over retourneren en herroepingsrecht op onze website te vermelden.

Intimtijd stelt klanttevredenheid als hoogste prioriteit. Bij vragen en of klachten neem dan altijd contact met ons op via ons mailadres info@intimitijd.nl of via ons telefoonnummer of whatsapp 06-23444714. We gaan dan samen met u op zoek naar gepaste oplossing. 

Defecten
Helaas komt het soms voor dat een product bij ontvangst of na enkele keren het product gebruikt te hebben defect blijkt te zijn. We hanteren hierin de volgende richtlijn:

 • Lees goed de gebruikershandleiding door.
 • Check of het product opgeladen is of als er batterijen aanwezig zijn de batterijen goed zijn geplaatst.
 • Komt u er nog niet uit, neem dan allereerst contact op via whatsapp 06-2344714 of via de e-mail naar els@intimitijd.nl om te overleggen
 • Blijkt na het proberen van de bovenstaande drie punten er geen oplossing te zijn gevonden, dan kan het product retour gestuurd worden naar Intimitijd, afdeling retouren, Berenklauw 74, 6665 HW Driel
 • Bij ontvangst wordt het product door ons bekeken. 
 • Bij defect ontvangt u een passende oplossing aangeboden. Dit kan zijn het opsturen van een vervangend product of uw geld terug. 
 • Blijkt het product wel goed te werken (omdat bijvoorbeeld de batterijen er niet goed in waren gestopt) dan dient u eerst verzendkosten te betalen voordat het product weer naar u retour wordt opgestuurd. (Helaas hebben wij dit strenge retourbeleid moeten opstellen, omdat wij met enige regelmaat producten retour ontvangen die wel blijken te werken.

Retourneren
Natuurlijk kan het voorkomen dat je bij het openen van je bezorgde pakketje toch niet helemaal blij bent met de keuzes die je (of je partner) hebt gemaakt. 

Volgens de nieuwe consumentenwet heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit recht geldt ook op onze producten in de aanbieding. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd op dezelfde manier hoe de betaling is gedaan. Alleen de kosten voor het retour sturen van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan moet je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour sturen.

 • Retourneren kan tot 14 dagen vanaf het bezorgmoment naar Intimitijd, afdeling retouren, Berenklauw 74, 6665 HW Driel.
 • Meld je retourzending van te voren aan via info@intimitijd.nl.
 • Maak eventueel gebruik van het modelformulier voor herroeping: https://www.dropbox.com/s/2nz7sbiwiz3nc2e/modelformulier-voor-herroeping.doc?dl=1
 • Stuurt u het product pas terug als u reactie van ons heeft gehad op u mail.
 • Retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
 • Wij storten het bedrag binnen 7 werkdagen terug op uw rekeningnummer.

Wettelijke uitzonderingen

Voor verzegelde hygiëne producten (zegel sticker of folie) geldt dat deze alleen geretourneerd mogen worden als de verzegeling nog intact is. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld condooms, glijmiddel, crèmes, massageproducten, erotische toys/speeltjes, strings en bodysuits.