Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Waarom een vibrator?

Regelmatig wordt die vraag aan mij gesteld. Ik kan mij goed voorstellen dat deze vraag bij veel mensen speelt. Om eerlijk te zijn heb ik een aantal jaren terug ook deze vraag gesteld. Mijn man en ik hadden het er een aantal jaren terug over om een vibrator aan te schaffen, maar ik had daar toch mijn vraagtekens bij. Mag je bijvoorbeeld volgens de Bijbel wel een vibrator gebruiken?

Wat zegt God over het gebruik van speeltjes, orale seks of het experimenteren met verschillende standjes?
Ik en vele anderen hebben hier de Bijbel wel eens op uitgeplozen, maar uiteindelijk staat hier geen duidelijk antwoord over in en zijn de meningen er over verdeeld. Wat ik geloof is dat God seks heeft gemaakt, omdat het goed is voor je relatie en bedoeld om heerlijk van te genieten. Seks is nu eenmaal (als het in een liefdevolle relatie met elkaar gebeurt) lekker!
Maar hoe zit het dan met het gebruik van seks speeltjes?
Ben je pas getrouwd of ga je binnenkort trouwen, dan zou mijn advies niet zijn om gelijk aan het begin van je relatie te starten met het gebruik van een speeltje. Ga eerst maar eens samen op ontdekkingstocht. Neem alle tijd om elk fijn plekje op elkaars lichaam te leren kennen en neem daar echt uitgebreid de tijd voor.

4 redenen om een vibrator aan te schaffen:

Wat zijn redenen om een vibrator of seksspeeltje aan te schaffen

1. Elke vrouw heeft recht op een orgasme!

Het kan zijn dat je het als vrouw moeilijk vindt om te ontspannen tijdens de seks of dat je bepaalde blokkades ervaart. Hierdoor kan het ook zijn dat het bereiken van een orgasme dan niet lukt. Het klinkt misschien gek, maar een vibrator kan helpen om wel die ontspanning te ervaren en een orgasme te bereiken. Er zijn helaas veel relaties waarbij de vrouw geen enkel of weinig plezier ervaart in de seks en dat is niet de bedoeling. Elke vrouw heeft recht op fijne seks en een orgasme.

2. Doorbreek de sleur.

Merk je dat er wat sleur in je seksleven komt, dan kan een (seks)speeltje ook een leuke en spannende ontdekkingstocht zijn. Speeltjes zijn er in alle vormen en maten. Dus neem samen met je partner eens de tijd om samen onze website te bekijken en bespreek met elkaar wat bij je past en wat je lekker lijkt. Het is gewoon erg leuk en spannend om iets nieuws te introduceren in de slaapkamer.

3. Vibrator bij (medische) behandelingen.

Naast dat de vibrator voor de fun gebruikt kan worden, wordt deze soms ook bij bekken bodemtherapie ingezet. Bijvoorbeeld om je bekkenbodem spieren te trainen of om littekenweefsel te masseren. Wij werken samen met twee bekkenbodem therapeuten en hebben hier een aparte omgeving voor ingericht op onze website.

Leuk feitje: Wist je dat de vibrator vroeger gebruikt werd als medische behandeling? Vroeger werden vrouwen niet gezien als wezens die ook seksuele behoefte hadden. Waardoor de mannen niet hun best deden om hun vrouw ook seksueel te bevredigen. Vrouwen waren dus letterlijk gefrustreerd. De artsen noemden dit ook wel hysteria. Artsen behandelden hun patiënten door ze met de hand te bevredigen. Je begrijpt wel dat de artsen in populariteit stegen en zelf op een gegeven moment last kregen aan hun handen en polsen. Zo ging een arts met een bevriende uitvinder op zoek naar de een oplossing en werd de eerste vibrator uitgevonden.

 

Tip: Lees ook de blog: 'Waarom elke vrouw een luchtdruk vibrator moet hebben'

en

'Hoe kies je de juiste vibrator?'

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.