Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Veelgestelde vragen

FAQ

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via mail of whatsapp.

Intimitijd

We hebben gemerkt dat er onder christenen behoefte is aan een veilige en 'neutrale' omgeving om erotische producten te bestellen. Met onze christelijke erotiekshop bieden wij deze omgeving. Webshop intimitijd bevat een zorgvuldige selectie van kwalitatieve producten. We streven ernaar om onze webshop en producten vrij te houden van naaktfoto’s, pornografische afbeeldingen en aanstootgevend taalgebruik. Hiernaast proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over het gebruik van bepaalde producten.

We zijn ons ervan bewust dat de meningen over het gebruik van sommige erotische producten erg uiteen lopen onder christenen. Bij vragen, klachten en/of suggesties verzoeken wij je om contact op te nemen via info@intimitijd.nl

Intimitijd is een officieel bedrijf en staat gewoon ingeschreven bij de kamer van koophandel (KvK):
KVK nr. 61138851
BTW nr. NL001971900B93

Vestigingsadres:
Berenklauw 74
6665 HW Driel

Daarnaast zijn we aangesloten bij Webwinkelkeur. Dit houdt in dat onze webshop voldoet aan de juridische eisen, wet- en regelgeving in Nederland voor het 'verkopen van producten op afstand'.

Bestellingen

Alle bestellingen worden discreet verpakt in een neutraal doosje of envelop. Dit betekent dat aan de buitenkant niet te zien is wat er in het pakketje zit of waar het vandaan komt. De adressticker bevat alleen de gegevens van de pakketdienst.

We streven ernaar om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, mits deze voor 23.00 uur zijn besteld. Tijdens feestdagen en piekmomenten kan het voorkomen dat leveringen iets langer duren. Hiervoor zijn we afhankelijk van de pakketdienst. Wanneer de levertijd langer bedraagt dan 5 werkdagen vanwege onvoldoende voorraad, dan zullen wij hierover via de mail contact met je opnemen.

Bij intimitijd mag je direct betalen via iDEAL, creditcard (Mastercard of Visa), Bancontact (in België) of Sofort (in Duitsland).

Het is ook mogelijk om bedrag voor verzending (handmatig) over te maken. Je order wordt dan pas verwerkt op het moment dat de betaling binnen is.

Bij Intimitijd kan je ook achteraf (op factuur) betalen, binnen 14 dagen. Hiervoor werken we samen met Billink. Eerst zien, dan betalen!

Nederland:

  • Bestellingen tot 20 euro: €7,45
  • Bestellingen tussen de 20 en 45 euro: €5.95
  • Bestellingen vanaf €49,95: Gratis verzending!

België / Duitsland:

  • Bestellingen tot 100 euro: €8,95
  • Bestellingen vanaf 100 euro: Gratis verzending!

Intimitijd is een webshop en heeft daarom geen fysieke winkel. Het afhalen van producten is daarom ook niet mogelijk. Voor groepen vrouwen kunnen wij in overleg wel een ‘ladies-night’ organiseren. Bij een ladies-night nodig jij een groep vrouwen uit die interesse hebben in verschillende erotische producten. Een (vrouwelijke) medewerker van Intimitijd komt langs met een selectie van producten die de aanwezigen kunnen bekijken. Hierbij is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en zullen wij informatie geven over de werking van verschillende producten. Wil je meer weten over het organiseren van een ladies-night? Neem dan contact op via info@intimitijd.nl

Wanneer je na het bevestigen van je bestelling toch nog iets wilt wijzigen, dan verzoeken wij je dit zo snel mogelijk door te geven via info@intimitijd.nl of via Whatsapp (nummer vind je bovenaan de website). Wil je de bestelling na het plaatsen annuleren, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.


Volgens de nieuwe consumentenwet heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (tenzij je maar een deel van de bestelling retour wilt sturen). Alleen de kosten voor het retour sturen van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ons terug sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je het beste contact met ons opnemen via info@intimitijd.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits we het product reeds in goede orde retour ontvangen hebben.


Je kan eventueel gebruik maken van het formulier voor herroeping: https://www.dropbox.com/s/2nz7sbiwiz3nc2e/modelformulier-voor-herroeping.doc?dl=1

Heb je te maken met een defect product? Dan vinden wij dit uiteraard erg vervelend en gaan we er alles aan doen om dit voor je op te lossen. Neem hiervoor ook altijd even contact op via info@intimitijd.nl

Producten

Als je een bepaald product wilt hebben die niet op onze webshop wordt aangeboden, dan kun je het beste contact opnemen met ons via info@intimitijd.nl. Probeer hierbij zo duidelijk mogelijk te omschrijven om wat voor product het gaat. Wij zullen hierna contact met je opnemen om te kijken wat er mogelijk is.

De meeste producten hebben een verplichte wettelijke garantietermijn. Sommige fabrikanten bieden verlengde garantie aan. Heb je te maken met een defect product? Neem dan altijd even contact met ons op, dan kijken wij wat er mogelijk is!

Ben je onderdelen kwijtgeraakt, bijvoorbeeld een oplader, kapje, etc. Dan kunnen wij deze in sommige gevallen nabestellen. Hiervoor moeten we uiteraard wel de kosten in rekening brengen.

Els Gouman Intimitijd