Veelgestelde vragen - intimitijd

Vragen

We hebben gemerkt dat er onder christenen behoefte is aan een veilige en 'neutrale' omgeving om erotische producten te bestellen. Met onze christelijke erotiekshop bieden wij deze omgeving. Webshop intimitijd bevat een zorgvuldige selectie van kwalitatieve producten. We streven ernaar om onze webshop en producten vrij te houden van naaktfoto’s, pornografische afbeeldingen en aanstootgevend taalgebruik. Hiernaast proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over het gebruik van bepaalde producten.

We zijn ons ervan bewust dat de meningen over het gebruik van sommige erotische producten erg uiteen lopen onder christenen. Bij vragen, klachten en/of suggesties verzoeken wij je om contact op te nemen via info@intimitijd.nl

Alle bestellingen worden discreet verpakt in een neutraal doosje of envelop. Dit betekent dat aan de buitenkant niet te zien is wat er in het pakketje zit of waar het vandaan komt. De adressticker bevat alleen de gegevens van de pakketdienst.

Bij intimitijd mag je betalen via iDEAL, creditcard, bancontact, of door het bedrag voor verzending (handmatig) over te maken.

We streven ernaar om alle bestellingen de volgende werkdag te leveren, mits deze voor 21.30 uur zijn besteld. Wanneer de levertijd langer bedraagt dan 5 werkdagen vanwege onvoldoende voorraad, dan zullen wij hierover via de mail contact met je opnemen.

Boven de €45,- betaal je helemaal geen verzendkosten (in Nederland)!

Bij een bestelling onder de €20,- betaal je €6,95 verzendkosten.

Bij een bestelling tussen de €20,- en €45,- betaal je €4,95 verzendkosten.

Intimitijd is een officieel bedrijf en staat gewoon ingeschreven bij de kamer van koophandel (KvK):
KVK nr. 61138851
BTW nr. NL001971900B93

Vestigingsadres:
Berenklauw 74
6665 HW Driel

Intimitijd is een webshop en heeft daarom geen fysieke winkel. Het afhalen van producten is daarom ook niet mogelijk. Voor groepen vrouwen kunnen wij in overleg wel een ‘ladies-night’ organiseren. Bij een ladies-night nodig jij een groep vrouwen uit die interesse hebben in verschillende erotische producten. Een (vrouwelijke) medewerker van Intimitijd komt langs met een selectie van producten die de aanwezigen kunnen bekijken. Hierbij is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en zullen wij informatie geven over de werking van verschillende producten. Wil je meer weten over het organiseren van een ladies-night? Neem dan contact op via info@intimitijd.nl

Wanneer je na het bevestigen van je bestelling toch nog iets wilt wijzigen, dan verzoeken wij je dit zo snel mogelijk door te geven via info@intimitijd.nl. Wil je de bestelling na het plaatsen annuleren, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door.


Volgens de nieuwe consumentenwet heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (tenzij je maar een deel van de bestelling retour wilt sturen). Alleen de kosten voor het retour sturen van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ons terug sturen. Om gebruik te maken van dit recht kan je het beste contact met ons opnemen via info@intimitijd.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits we het product reeds in goede orde retour ontvangen hebben.


Je kan eventueel gebruik maken van het formulier voor herroeping: https://www.dropbox.com/s/2nz7sbiwiz3nc2e/modelformulier-voor-herroeping.doc?dl=1

Heb je te maken met een defect product? Dan vinden wij dit uiteraard erg vervelend en gaan we er alles aan doen om dit voor je op te lossen. Neem hiervoor ook altijd even contact op via info@intimitijd.nl

Als je een bepaald product wilt hebben die niet op onze webshop wordt aangeboden, dan kun je het beste contact opnemen met ons via info@intimitijd.nl. Probeer hierbij zo duidelijk mogelijk te omschrijven om wat voor product het gaat. Wij zullen hierna contact met je opnemen om te kijken wat er mogelijk is.