Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Wat is een dildo?

Een dildo is een langwerpig plastic of siliconen voorwerp dat kan worden gebruikt voor penetratie van de vagina. In tegenstelling tot een vibrator heeft een dildo geen elektromotor en trilt dus ook niet. De dildo's op onze webshop zijn speciaal ontworpen om de G-spot van de vrouw te stimuleren. Sommige vrouwen kunnen door stimulatie van de G-spot een orgasme bereiken en andere vrouwen ervaren het gewoon als prettig tijdens het voorspel. Niet iedereen voelt zich comfortabel bij het gebruik van een dildo en sommige mannen zien het als een bedreiging voor henzelf. Ook hierbij geldt dat je als stel zelf bepaalt wat wel en niet goed voelt en welke dingen je wel en niet wilt uitproberen. 

Naast siliconen dildo's verkopen we ook een aantal dildo's van glas (speciaal onbreekbaar glas). Het leuke van een glazen dildo is dat je deze kan verwarmen (onder warm stromen water houden) of koelen (in de koelkast). Dit geeft net weer een andere sensatie! 

"Wist je dat men 2000 jaar geleden al gebruik maakte van dildo's? De oudste dildo's die zijn gevonden waren gemaakt van steen, hout, ivoor en jade."

Naar de sextoys