Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Wat is een vibrator?

Een vibrator is een elektrisch speeltje dat trillingen geeft. Een vibrator is te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Sommige werken op batterijen, andere (vaak duurdere en luxere uitvoeringen) worden geleverd met een oplader. De vibrators die te verkrijgen zijn op onze webshop variëren in grootte, vorm en type materiaal. De meeste vibrators kunnen worden schoongemaakt met water en een beetje zeep, maar er zijn ook speciale schoonmaakdoekjes en sprays te verkrijgen om je speeltjes hygiënisch schoon te houden.

Waarvoor gebruik je een vibrator?
Een vibrator kan worden gebruikt om met trillingen de clitoris te stimuleren of door middel van penetratie de gehele vagina te stimuleren. De vibrator is een prima hulpmiddel om afwisseling in je seksleven aan te brengen. Een vibrator kan bij het voorspel helpen om lustgevoelens op te wekken en opgewonden te raken (bij zowel de vrouw als de man). Ook kan een vibrator worden gebruikt om tijdens de seks de clitoris te stimuleren. Hierdoor kan het uiteindelijk makkelijker zijn voor een vrouw om tijdens de seks tot een orgasme te komen. Veel vrouwen bereiken namelijk geen orgasme door alleen penetratie. Een vibrator is echter geen wondermiddel voor problemen met of tijdens de seks! Wanneer je een vibrator gebruikt, dan is het meestal prettiger als je dit doet in combinatie met een glijmiddel.

Welke vibrator is het beste?
Wanneer je samen een vibrator uitzoekt, dan is het belangrijk om te letten op hoe en hoe snel je wilt dat de vibrator trilt. Er is veel variatie als het gaat om de bewegingssnelheid van een vibrator. De kracht van de trilling en de manieren waarop een vibrator trilt kunnen verschillen van licht tot sterk, normaal of pulserend. Het is van de persoon afhankelijk wat iemand wel en niet prettig vindt. Daarnaast kan je kijken naar de verschillende typen vibrators. Zo zijn er bijvoorbeeld clitoris stimulators, koppels vibrators, trillende eitjes, vingervibrators, etc.

Wanneer je voor het eerst een vibrator aanschaft, koop dan eerst een kleine (niet te dure) vibrator. Hiermee kun je samen ontdekken wat je wel en niet lekker vindt. Zo weet je bij een volgende aankoop beter wat je wilt, wat je wel en niet prettig vindt en waar je precies op moet letten. Voor een overzicht van alle speeltjes klik je op onderstaande link:

Naar de sextoys

Tip: lees ook mijn blog: 'Hoe kies je de juiste vibrator'