Free shipping in NL > €49.95 | Discreetly packed

Search

Search

Vijf tips voor de vrouw om je man te verleiden!

Het clichébeeld van de met testosteron doordrenkte oerman die zijn best moet doen om de vrouw te veroveren is natuurlijk allang niet meer van deze tijd. Wij vrouwen hebben ook het recht om onze man te verleiden. En in deze blog geef ik je daarom vijf tips om je man op een leuke manier te laten weten dat het tijd is voor wat fysieke beweging in de slaapkamer (of andere plek natuurlijk).

Tip 1: Kaarsjes en romantiek…

Als de kids eenmaal in bed liggen, is het tijd om even lekker te relaxen en je huis om te toveren tot een romantische hotspot! Parkeer je vent op de bank voor de tv en leg waxinelichtjes op de trap naar boven (in een glaasje of koop elektrische). Vergeet ook niet om de slaapkamer in de juiste sfeer te brengen met kaarsjes en/of een massagekaars voor een heerlijke geur. Strooi wat bloemblaadjes op het bed en schiet snel in je mooiste lingeriesetje. Om het helemaal af te maken, stuur je partner een mega romantisch appje en houd de spanning erin. Wedden dat hij binnen 10 seconden boven is?

Tip 2: Schrijf kleine briefjes…

Hoe gaaf zou het zijn om je partner de hele dag vol verlangen naar de avond te laten uitkijken? Laat je creativiteit de vrije loop en schrijf kleine briefjes vol complimentjes voor je lief. Vertel hem wat je mooi aan hem vindt, welke karaktereigenschappen je aantrekkelijk vindt, of herbeleef een romantisch moment dat jullie samen hebben beleefd. Durf ook een beetje ondeugend te zijn! Verstop deze briefjes op allerlei verrassende plekken. In zijn portemonnee, werktas, broodtrommel, broekzak, tussen zijn laptop of in de auto. Je kan vast nog meer leuke plekjes bedenken waar hij deze liefdevolle briefjes zal vinden. Wanneer je partner thuiskomt van zijn werk en hij jou in de ogen kijkt, zal hij weer helemaal smoorverliefd op je worden. Bereid je voor op een heerlijke avond vol romantiek!

Tip 3: Verras je partner met een op afstand bedienbare toy!

Deze tip is perfect voor stellen die al wat meer ervaring hebben met sekspeeltjes en houden van een beetje spanning. Er zijn verschillende speeltjes op de markt die je via een app op je telefoon of met een afstandsbediening kunt bedienen. Bijvoorbeeld een ‘vibrerend eitje’ dat je in kan brengen. Geef je partner de controle en laat hem bepalen wanneer hij het speeltje aanzet. Met bepaalde apps kan je zelfs specifieke trilpatronen maken door met je vinger over het scherm van je telefoon te swipen. Ga samen naar een feestje, geniet van een romantisch diner of beleef een muziekfestival, terwijl jij het speeltje draagt. Op elk willekeurig moment kan jouw partner het speeltje bedienen. Plezier voor beiden is gegarandeerd! Dit avontuur zal jullie intimiteit naar nieuwe hoogtes brengen en zorgen voor een spannende en leuke ervaring.

Tip 4: Verleidelijke elegantie!

Deze tip is niet alleen voor hem leuk om naar te kijken, maar ook voor jezelf leuk om te ervaren. Schaf een mooi lingeriesetje of sexy slaapkamer jurkje aan, draag sexy kousen en/of doe mooie hoge zwarte hakken aan. Doe dit bijvoorbeeld als je partner onder de douche staat. Komt hij de slaapkamer inlopen en ziet hij jou verleidelijk en elegant gekleed, dan zal hij weinig aanmoediging meer nodig hebben en de hint waarschijnlijk wel snappen ;). En het leuke is dat je niet alleen hem in vuur en vlam zal zetten, maar jezelf ook sexy en vol zelfvertrouwen voelen.

Tip 5: Persoonlijke tip van Els

Eerlijk gezegd merk ik tijdens het schrijven van deze blog dat er periodes zijn dat ik mezelf en mijn partner tekortdoe als het gaat om ‘verleiding’. Een drukke werkdag, veel dingen aan je hoofd hebben of de zorg voor je gezin kunnen er dan voor zorgen dat seks niet bovenaan je lijstje staat van dingen waar je zin in hebt. En dat is ook niet erg, je hoeft niet altijd zin te hebben. Maar soms voel je wel het verlangen om intiem te zijn met elkaar. Op die momenten helpt het mij om echt even bewust tijd vrij te maken voor mijn partner. Het uitspreken van deze gedachten naar hem helpt dan vaak al. Als we al een paar dagen geen intiem samenzijn hebben gehad, voel ik het gemis van die verbinding en spreek dit uit. Vaak is het uitspreken van mijn intentie al voldoende om samen de rest van de avond vrij te houden en tijd voor elkaar te maken.

Ik geniet intens van momenten waarop we samen een dagje weg kunnen en de hele dag met elkaar in verbinding zijn. Op die momenten kan ik ook met een meer ontspannen gevoel een romantische avond ingaan. Wat ik steeds weer ervaar, is dat wanneer we tijd voor elkaar maken, we een diepere verbinding voelen. We voelen ons goed en ervaren verdieping in onze relatie. Hierdoor ontstaat vanzelfsprekend ook een betere communicatie. We kunnen meer van elkaar verdragen en er zijn minder irritaties. Seks is echt één van de verbindende factoren in ons huwelijk, en dat gun ik alle stellen!

Heb jij misschien nog een tip die je mist in deze blog? Laat het weten in een reactie onder deze blog!

1 Response

Ernst

Ernst

July 19, 2023

Leg wat vaker je mobiel weg.

Leave a comment (all fields required)

Comments will be approved before showing up.