Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Ultiem verlangen: een spel boordevol verrassingen - interview met Sara Taels

September 2016 | België - Wij spraken met Sara Taels over onze erotische bordspellen reeks 'Ultiem Verlangen'. Sara Taels behaalde een Master Sexology aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze is seksuoloog en marketingverantwoordelijke voor retail België bij Pabo. Daarnaast is ze actief als sekscounselor.

Classic edition
In elke erotiekzaak kom je dit relatiespel tegen, genaamd 'Ultiem Verlangen'. Een 'must have' voor koppels op zoek naar een leuk avondje, een weekendje weg, een speels cadeau voor een vriend(in) of een plezierige seksuele ontdekking. 'Ultiem Verlangen' is een toegevoegde waarde voor elke relatie volgens seksuoloog Sara Taels. "Het spel bevat verborgen en niet te miskennen relationele schatten." In dit artikel kom je alles te weten hoe het erotische spel 'Ultiem Verlangen' je relatie seksueel kan aanwakkeren. 

Waaraan heeft 'Ultiem Verlangen'zijn succes te danken?
Sara Taels: Het succes van 'Ultiem Verlangen' is niet puur toevallig. Het bevat een aantal essentiële relationele hoekstenen die je relatie in een goede richting kunnen sturen. Of je nu een prille relatie hebt waarin je elkaars wensen leert ontdekken of een langdurige relatie die toe is aan vernieuwing, het spel speelt in op de wensen en behoeften van diverse type relaties.

Hoe kan één spel de diverse seksuele behoeften bevredigen?
Sara Taels: het spel is opgedeeld in twee hoofdcategorieën: vragen en doe opdrachten. Vervolgens zijn de hoofdcategorieën opgedeeld in subcategorieën opgemaakt als bouwblokken. Je krijgt de ruimte als koppel en individu welke categorieën en subcategorieën je toevoegt of elimineert in je spel. Op deze manier biedt het spel een flexibiliteit die je voorkeuren volgt. Seksualiteit is nu eenmaal nooit elke dag hetzelfde: de ene dag heb je zin in een vluggertje, de andere dag kan je er maar niet genoeg van krijgen en beleef je bij voorkeur een urenlang liefdesspel. Het spel is in meerdere varianten verkrijgbaar, waaronder de reiseditie.

Waarom zoal jij als seksuoloog 'Ultiem Verlangen' aanbevelen aan koppels?
Sara Taels: Seksualiteit is als het ware een ontdekkingstocht van onze eigen noden en de noden van onze partner. Noden die kunnen veranderen door ervaringen, onze omgeving, een veranderend lichaam, uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden. Seksualiteit is een doorlopende ontwikkeling. 'Ultiem Verlangen' biedt een speelse manier om te gaan met deze seksuele uitdagingen en verrijkt je relatie met vaardigheden, kennis en inspiratie.

Hoe is het spel opgebouwd?
Sara Taels: Het spel is opgebouwd in uniseks vragen en geslacht gerelateerde opdrachten, beide opgebouwd in drie subcategorieën. 

De vragen
Binnen de vragen zijn er een aantal categorieën ondergebracht :

 • Intieme vragen: Dit gedeelte betreft voorkeursvragen, fantasiën etc. Deze vragen kunnen diepgang in een relatie brengen, maar je leert ook elkaars seksuele voorkeuren kennen. Dat laatste is een essentiële voorwaarde voor een bevredigend seksleven. Heb jij het vertrouwen in je partner om je ultieme fantasie te vertellen?
 • Makkelijke en moeilijke kennisvragen: Let's talk about sex. Bij seks is het belangrijk dat je weet waar de klepel hangt.
 • De vragen bieden een ideale mix tussen 'must know' seksuele en intieme weetjes. Laat je als koppel dichter bij elkaar brengen en geef je seksleven meer inspiratie door nieuwe dingen te proberen. 

Doen
Niet enkel praten, maar ook doen. De doe opdrachten bouwen de spanning geleidelijk aan op, doordat deze zijn opgedeeld in gradaties. Zo kun je samen rustig elkaars voorkeuren ontdekken. Je start met tedere opdrachten waarin het passionele vuur zachtjes aangewakkerd wordt. Ben je nog maar net samen, dan is dit de ideale gelegenheid om elkaars lichamelijke voorkeuren rustig te leren kennen. Ben je al een aantal jaren samen, dan leer je misschien wel andere manieren om jullie voorspel uit te breiden. 

Tedere opdrachten
Vanuit het niets passioneel overgaan naar een vluggertje is erg opwindend, maar vaak niet de regel in een seksuele relatie. Een opbouw in sensualiteit is daarom essentieel in een relatie.  De kracht van het voorspel ervaar je ten volle tijdens de tedere opdrachten.

Intieme opdrachten
Het verlangen is aangewakkerd en er is nood om de temperatuur op te drijven. Je neemt de tijd voor elkaar om de spanning nog extra te laten oplaaien. Hier ga je starten en weer stoppen, staren en stoppen,.... De focus ligt op teasen, het liefdeselixer in een goede relatie. 

Vurige opdrachten
Genoeg gespeeld! We zijn aangekomen in 'The battle of Love'. Klaarkomen is in deze opdrachten toegestaan. Maar ook hier leer je elkaar voorkeuren beter kennen of kan je elkaars seksueel repertoire uitbreiden of herontdekken. 

Tot slot hebben we een winnaar van het spel en deze wint zijn of haar ultiem verlangen. Een naspel dat uitdaagt naar een nieuw voorspel, dit maakt de seksuele cirkel rond. 

Eindanalyse
'Ultiem Verlangen' is ideaal voor:

 • Een weekendje weg
 • Quality time
 • Elkaars seksuele voorkeuren (her)ontdekken
 • Het uitbreiden van seksueel repertoire
 • Een leidraad in voorspel - hoofdspel - en naspel: seksuele cyclus

Enkele van de eigenschappen die Ultiem Verlangen verbetert:

 • Binding/hechting in de relatie
 • Vertrouwen tussen partners
 • Communicatie over voorkeuren in de eigen seksuele relatie
 • Spanning (liefdeskriebels)
 • Seksuele kennis en vaardigheden

Enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Bestel het spel hier!


 

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.