Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Tips voor het geven van een erotische massage (voor hem)

Soms is het lastig om vanuit jezelf op nieuwe ideeën te komen voor je seksleven. Het geven van een erotische massage bijvoorbeeld. Hoe pak je dat aan? En waar moet je eigenlijk beginnen? In deze blog geef ik een expliciete stap-voor-stap beschrijving en een aantal praktische tips voor een fijne erotische massage, waarbij de mannelijke partner centraal staat. In een volgende blog geef ik tips voor een erotische massage voor haar!

Tip: Lees ook mijn andere blog voor ‘een erotische massage voor haar’

1. Plannen en voorbereiding

Hoewel we ook dol zijn op spontane ingevingen, is het bij het geven van een erotische massage soms wel handig om een date met elkaar te plannen en dit een beetje voor te bereiden. Want voor een uitgebreide erotische massage neem je gerust minimaal 2 uur de tijd. Zorg dat je een datum in de agenda’s hebt staan, je kinderen op bed liggen of een nachtje uit logeren zijn. Zorg dat je een fijne massageolie in huis hebt en een glijmiddel. Kijk eens naar de erotische massageoliën van LovePlay die een afroditische geur hebben. Je kan ook een massagekaars bestellen, dan kun je masseren met een heerlijk geurende warme olie. Een glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis is in dit geval ook handig om bij de hand te hebben. Tenslotte nog een grote handdoek om op te liggen. Tot zover de voorbereiding.

 

2. Setting the scene!

De datum van jullie date is aangebroken. Nog even checken… alles is in huis? Zet een uur voordat het moment aanbreekt lekker de verwarming aan op de slaapkamer. Naakt liggen op een koude slaapkamer brengt niemand in de stemming. Brrrr.. ;). Heb je een massagekaars gekocht? Steek deze dan zeker een uur van te voren aan zodat er voldoende olie gesmolten is. Zorg voor een opgeruimde kamer en maak deze gezellig met wat kaarsjes. (gebruik voor de veiligheid elektrische waxinelichtjes). Maak het helemaal romantisch door rozenblaadjes op de trap te strooien en op elke trede een waxinelichtje te plaatsen. Vraag aan je partner of hij het fijn vindt als er zachtjes muziek aan staat. Voor sommigen helpt dit om te ontspannen, anderen vinden het juist afleiden. Spotify heeft hiervoor hele geschikte afspeellijsten, bijvoorbeeld ‘Relaxing Massage’.

Tip: Vraag je partner om zich even lekker te douchen (en doe dit zelf ook). Ook hiervoor hebben we een heerlijke lijn met Bodycare producten.
Tip: Trek zelf een sexy lingerie setje aan.

 

3. Let’s do this

Laat je partner op zijn buik liggen op bed (vergeet de handdoek niet). Start eerst met een ‘gewone’ lichaamsmassage. Neem rustig de tijd om het lijf van je partner te voelen en masseer zachtjes zijn spieren los, zodat hij volledig in de ontspanning komt. Masseer zijn rug, armen en benen. Neem hier zoveel tijd voor als je nodig hebt. Zo wordt hij volledig ontspannen en kan hij zich straks makkelijker helemaal aan jou overgeven.

 

4. Plagen

Nadat je hem een ontspannen lichaamsmassage heb gegeven is het tijd om de verleiding te starten door hem een beetje te plagen. Probeer hierbij te ontdekken wat de erogene zones van je partner zijn, maar raak de penis en balzak nog niet aan. Geef hem zachte kusjes, streel met je vingertoppen, laat je borsten zachtjes op zijn rug rusten en laat je adem voelen bij zijn oor, fluister lieve dingen. Beweeg je vingers tussen zijn tenen op en neer en lik, zuig of bijt zachtjes zijn tenen of vingertoppen. Ga zachtjes (!) met je nagels over zijn rug, langs zijn billen naar beneden. Gebruik vooral je eigen fantasie en doe dit zolang als je zelf wilt…

 

5. Opbouwen

Het is tijd om de spanning verder op te bouwen. Ga langzaam masserend of strelend langs de binnenkant van zijn benen omhoog en raak lichtjes met je vingertoppen zijn balzak aan. Masseer zijn billen en vooral ook het kuiltje net boven zijn billen. Op deze plek zit veel opgebouwde seksuele energie dat vrij komt door het te masseren. Streel met je vingertoppen zachtjes tussen zijn billen.

Je hoeft natuurlijk niet alleen met je handen hem te masseren. Gebruik ook de rest van je eigen lichaam, bijvoorbeeld door af je borsten op hem te laten rusten of langzaam met je bovenlichaam en borsten over zijn rug en billen te glijden.
Vraag je partner zich om te draaien en op zijn rug te gaan liggen. Hij kan zijn handen ontspannen naast zich neerleggen of achter zijn hoofd leggen. Net wat hij het meest relaxed vindt.

Als het je intentie is om de erotische massage met de hand af te maken dan kun je een lichaamsvriendelijke massageolie gebruiken voor de penis. Wil je na de massage nog overgaan op coitus (penetratie) dan adviseer ik je om bij dit deel een glijmiddel te gebruiken.

Pak nog wat extra massage olie of glijmiddel en start met het masseren van alle delen om de penis. Zijn onderbuik, zijn liezen, de binnenkant van zijn bovenbenen. Blijf hem plagen door af en toe met je vingertoppen langs zijn penis en balzak te gaan. Of leg je warme hand op zijn balzak en streel hem met je andere hand.

 

6. Naar een hoogtepunt

Door de langzame en uitgebreide opbouw is er veel seksuele spanning opgebouwd in het lichaam van je partner. Hij zal op dit moment erg verlangen naar een hoogtepunt. Vanaf nu ga je je volledig richten op de penis en balzak van je partner.

Ga tussen zijn benen zitten (op je knieën of in kleermakerszit), zodat je goed met twee handen bij zijn penis kan. Vraag hem om zijn benen in een V te leggen met zijn voeten tegen elkaar, om je heen geslagen.

Laat nogmaals voldoende massageolie of glijmiddel over zijn penis druppelen. Je kan dit doen door je hand op zijn penis te leggen en de massageolie door je vingers te laten druppelen. Ga nu met verschillende technieken de penis masseren. Start met een rustig tempo en verhoog het tempo zodra je aanvoelt of je partner hier klaar voor is. Je kan je handen op verschillende manier over de penis laten glijden. Als een soort kurkentrekker (draaiend op en neer), uitwringen (doe dit uiteraard zachtjes), door als het ware vuur te maken met je handen. Een ander techniek die hij zeer prettig zal vinden is als je van je hand een kommetje maakt en je op deze manier over de top van de penis gaat.

Tip: Als je met de ene hand de penis verwent kun je met de andere hand lichtjes de balzak masseren en het perineum (plekje tussen de anus en de balzak).

Werk op deze manier naar zijn hoogtepunt toe. Zodra je merkt dat hij bijna klaar komt stop je en laat je het gevoel weer wegzakken om vervolgens weer op te bouwen naar een orgasme. Doet dit een paar keer. Dit uitstellen van het orgasme heet ook wel ‘edgen’ en zorgt ervoor dat het uiteindelijke orgasme nog intenser en heftiger is. Ook helpt het om de signalen van een orgasme te herkennen zodat je op deze manier je seksuele uithoudingsvermogen kan trainen en verlengen. Als je er allebei klaar voor bent, laat het orgasme dan gaan en vergeet niet om in elkaars armen na te genieten.

Vragen?
Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Stel ze gerust!

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.