Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Tips voor het geven van een erotische massage (voor haar)

Soms is het lastig om vanuit jezelf op nieuwe ideeën te komen voor je seksleven. Het geven van een erotische massage bijvoorbeeld. Hoe pak je dat aan? En waar moet je eigenlijk beginnen? In deze blog geef ik een expliciete stap-voor-stap beschrijving en een aantal praktische tips voor een fijne erotische massage, waarbij de vrouwelijke partner centraal staat.

Tip: Lees ook mijn andere blog voor ‘een erotische massage voor hem’

 

1. PLANNEN EN VOORBEREIDING

Hoewel we ook dol zijn op spontane ingevingen, is het bij het geven van een erotische massage soms wel handig om een date met elkaar te plannen en dit een beetje voor te bereiden. Want voor een uitgebreide erotische massage neem je gerust minimaal 2 uur de tijd. Zorg dat je een datum in de agenda’s hebt staan, je kinderen op bed liggen of een nachtje uit logeren zijn. Zorg dat je een fijne massageolie in huis hebt en een glijmiddel. Kijk eens naar de erotische massageoliën van LovePlay die een afroditische geur hebben. Je kan ook een massagekaars bestellen, dan kun je masseren met een heerlijk geurende warme olie. Een glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis is in dit geval ook handig om bij de hand te hebben. Tenslotte nog een grote handdoek om op te liggen.
Tot zover de praktische voorbereiding.

Tip: Weet je van je vrouwelijke partner dat ze het lastig vindt om in de stemming te komen en tijd nodig heeft om opgewonden te raken? Vergeet dan niet om de uren (of zelfs dagen) voorafgaand aan jullie erotische date haar op verschillende manieren te teasen. Doe haar bijvoorbeeld een mooi lingerie setje cadeau, stuur haar een spannend appje, schrijf een liefdesverklaring en verstop deze onder haar kussen. Fluister in haar oor als je thuiskomt uit je werk hoe je uitkijkt naar jullie date. Laat in ieder geval op verschillende manieren zien dat je ernaar verlangt om samen te zijn en hoeveel je van haar houdt.

2. SETTING THE SCENE!

De datum van jullie date is aangebroken. Nog even checken… alles is in huis? Zet een uur voordat het moment aanbreekt lekker de verwarming aan op de slaapkamer. Naakt liggen op een koude slaapkamer brengt niemand in de stemming. Brrrr.. ;). Heb je een massagekaars gekocht? Steek deze dan zeker een uur van tevoren aan zodat er voldoende olie gesmolten is. Zorg voor een opgeruimde kamer en maak deze gezellig met wat kaarsjes. (gebruik voor de veiligheid elektrische waxinelichtjes). Maak het helemaal romantisch door rozenblaadjes op de trap te strooien en op elke trede een waxinelichtje te plaatsen. Vraag aan je partner of zij het fijn vindt als er zachtjes muziek aan staat. Voor sommigen helpt dit om te ontspannen, anderen vinden het juist afleiden. Spotify heeft hiervoor hele geschikte afspeellijsten, bijvoorbeeld ‘Relaxing Massage’.

  • Tip: Vraag je partner om zich even lekker te douchen (en doe dit zelf ook). Ook hiervoor hebben we een heerlijke lijn met Bodycare producten.
  • Tip: Trek zelf een sexy lingerie setje aan.
  • Tip: Zorg dat je vrouwelijke partner warme voeten heeft. Koude voeten en seks gaan slecht samen. Daar is zelfs onderzoek naar gedaan ;)

3. UITGEPRAAT

Van veel vrouwen is het bekend dat hun hoofd zo vol zit met gedachten, dat ze daardoor moeilijk kunnen ontspannen. Start je romantische avond dan ook met een gezellig kletspraatje. Vraag aan je partner hoe het met haar gaat, wat haar bezig houdt, hoe ze zich voelt etc. Geef haar de ruimte om haar ‘hoofd leeg te praten’. Vind je het lastig vindt om gespreksonderwerpen te vinden dan kan het spel Openhartig Private Time (link toevoegen) helpen om over verschillende onderwerpen te kletsen. Drink gezellig een kop thee met elkaar en laat de alcohol staan. Alcohol staat erom bekend dat het verlangen naar seks verminderd bij vrouwen.

4. LET’S DO THIS

Laat je partner op haar buik liggen op bed (vergeet de handdoek niet). Start eerst met een ‘gewone’ lichaamsmassage. Neem rustig de tijd om het lijf van je partner te voelen en masseer zachtjes haar spieren los, zodat ze volledig in de ontspanning komt. Masseer haar rug, armen en benen. Neem hier zoveel tijd voor als je nodig hebt. Zo wordt ze volledig ontspannen en kan ze zich straks makkelijker helemaal aan jou overgeven.
Tip: Vergeet ook niet zachtjes het voorhoofd, slapen, wangen en kin te masseren. Zo masseer je de laatste gedachten weg die zich mogelijk nog in haar hoofd bevinden.

5. PLAGEN

Nu je partner volledig ontspannen is wordt het tijd om haar erotische impulsen te geven. Ben je bekend met haar erogene zones geef haar dan zachtjes kusjes op deze plekjes. Streel met je vingertoppen rondom de erogene zones, maar raak ze nog niet direct aan. Heeft ze bijvoorbeeld gevoelige tepels streel hier dan om heen. Masseer de binnenkant van haar benen, liezen en onderbuik. Maak gebruik van al haar zintuigen. Praat zachtjes tegen haar en vertel haar hoe mooi je haar vindt, dat je geniet van de aanraking, hoe mooi je haar borsten, billen etc. vindt.
Tip: Maak gebruik van een tickler. Een soort vederzachte donsveer aan een stokje waar je haar mee kan teasen en kriebelen.

6. OPBOUWEN

Het is tijd om de spanning verder op te bouwen. Ga langzaam masserend omhoog bij haar benen en raak zachtjes haar schaamlippen aan, streel zacht om de clitoris heen, streel haar borsten en tepels. Masseer haar billen.
Lik en zuig zachtjes aan haar vingers. Als de voeten een erogene zone voor je partner zijn, streel dan de onderkant van haar voeten, ga met je vingers tussen haar tenen, knabbel, kus en zuig aan haar tenen. Gebruik je fantasie en verwen haar op alle manieren die je kent. Alle erogene zones van je partner ga je nu extra aandacht aanbesteden door deze direct te masseren, te kussen, te strelen.

7. NAAR HET HOOGTEPUNT

Vraag aan je partner om op haar rug te gaan liggen, haar voeten tegen elkaar aan te zetten en haar knieën op het bed te leggen. Is je partner wat minder lenig, leg dan een kussen onder haar beide knieën. Ga zelf in de ontstane V ruimte zitten, zodat je goed bij haar vulva kan. Giet zo nodig wat likbare olie, glijmiddel of lichaamsvriendelijke massageolie over haar vulva. Ga langzaam strelend met je handen aan de binnenkant van haar benen naar haar schaamlippen toe. Tijdens dit moment ligt de volledige focus op het verwennen van de clitoris. De clitoris loopt als een soort vlinder door de schaamlippen heen, concentreer je dus niet alleen op het ‘zichtbare knobbeltje’ boven de vagina opening. Streel zachtjes, voer soms wat druk uit en wissel je tempo af. Bouw op deze manier naar een hoogtepunt toe. Probeer aan te voelen wat je partner fijn vindt. Of vraag haar of je de juiste plek stimuleert. Moedig je partner vooral aan om je aanwijzingen te geven. Als je partner het fijn vindt, dan kan je met je ene hand de clitoris stimuleren, terwijl je met de andere hand de binnenkant van haar vagina stimuleert. Ga hiervoor met 1 of 2 vingers bij haar naar binnen, met je handpalm naar boven gericht. Hou je vinger(s) gestrekt als je bij haar naar binnen gaat en iets gekromd als je eruit gaat. Op deze manier stimuleer je de ‘G-spot’ van de vrouw. Begin vooral zachtjes en op een rustig tempo terwijl je ondertussen ook de clitoris blijft strelen en masseren. Als je partner het fijn vindt kan je variëren in tempo en de hoeveelheid druk die je aan de binnenkant geeft met je vinger. Ook hier is het fijn als je je partner vraagt om feedback te geven. Harder, zachter, sneller, langzamer. Het gaat erom wat zij op dat moment het fijnste vindt.
Je kan ervoor kiezen om vlak voordat ze op haar hoogtepunt is het orgasme een of meerdere keren uit te stellen. Wanneer ze klaar is voor het orgasme dan kan het zijn dat deze door het uitstellen nog intenser en krachtiger aanvoelt.

8. NAGENIETEN

Geef je partner de tijd om in jouw armen nog even heerlijk na te genieten.

Vragen?
Heb je na het lezen van deze blog nog vragen? Stel ze gerust!

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.