Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Ondergewaardeerd, maar zeer aanbevolen: het sekskussen!

Als je denkt dat kussens in de slaapkamer alleen bedoeld zijn om je hoofd erop te leggen, dan heb je het mis! Een speciaal sekskussen (ook wel liefdeskussen of positiekussen genoemd) geeft je meer mogelijkheden voor verschillende standjes en verhoogt het comfort tijdens de seks. Wij vinden eigenlijk dat iedereen een sekskussen in de slaapkamer zou moeten hebben. En in deze blog leggen we je uit waarom. Dus ga er eens lekker voor zitten (of liggen, afhankelijk van je voorkeur) en ontdek hoe een sekskussen je liefdesleven letterlijk en figuurlijk helpt bij het bereiken van nieuwe hoogtes ;)

Wat is een sekskussen?

Een sekskussen is een speciaal gevormd kussen (of combinatie van verschillende kussens), ontworpen om je lichaam in de perfecte hoek te brengen voor verschillende seksposities. Afhankelijk van de positie die je kiest kan een sekskussen bijvoorbeeld helpen bij meer comfort, minder pijn, diepere penetratie of nieuwe standjes.

Anders dan een gewoon kussen is een liefdeskussen, sekskussen of positiekussen gemaakt van stevig schuim en heeft vrijwel altijd een afneembare, wasbare hoes. Een goed sekskussen ondersteunt bij elk lichaamsgewicht en verschuift niet (zo snel) bij bewegingen. 

Neem geen opblaasbaar sekskussen:  Een goed sekskussen lijkt op het eerste oog misschien heel prijzig. Er zijn ook veel goedkopere, opblaasbare sekskussen te koop. De ervaring is echter dat deze minder comfortabel zijn, minder ondersteuning bieden (zakken toch in) en minder lang meegaan. De sekskussens bij Intimitijd hebben we geselecteerd op de positieve ervaringen van klanten en de kwaliteit van het product. 

Waarom een sekskussen aanschaffen?

Naast je matras wordt dit straks het meest comfortabele item uit je slaapkamer. En het is zeker niet alleen voor mensen die nieuwe standjes willen uitproberen. Een aantal voordelen van een sekskussen:

  • Verbeterde stimulatie en diepere penetratie: De hoek van het kussen geeft in bepaalde posities meer stimulatie voor zowel de man als de vrouw en maakt diepere penetraties mogelijk.
  • Meer comfort: Het kussen biedt een stevige ondersteuning voor je lichaam, waardoor je bepaalde standjes langer vol kan houden of comfortabel voelen. Niet alleen voor penetratie seks, maar ook voor orale seks!
  • Minder pijn: Heb jij of je partner last van je rug of gewrichten, dan kan een sekskussen je helpen om een positie te vinden die minder of zelfs niet pijnlijk is. 
  • Meer variatie: Een sekskussen geeft je meer variatie en vrijheid om andere standjes uit te proberen. Kijk eens bij de afbeeldingen voor inspiratie.

Hoe gebruik ik een sekskussen?

Het flauwe antwoord is: zoals jij wilt. Het is vooral leuk om samen te ontdekken wat er mogelijk is en wat jullie fijn vinden. Laat je fantasie de vrije loop. Misschien ziet er iets op een plaatje heel leuk uit, maar werkt het voor jullie toch niet. Geen paniek, probeer gewoon wat anders. Om je een beetje op weg te helpen, vind je onderaan deze blog wat voorbeeld posities ter inspiratie.

Seksdeken of sekslaken:
Tenslotte nog een speciale vermelding: Naast de verschillende liefdeskussens verkopen we van het merk Liberator ook een speciale 'seksdeken'. De Liberator Fascinator Throw. Dit sekslaken heeft twee verschillende zijden met tussenin een watervaste tussenlaag. Daarmee is het de perfecte bescherming voor je bed, bank, tapijt, vloer, tafel, auto, caravan, enz. tijdens de seks - thuis of onderweg! Geen zorgen meer over vlekken (glijmiddel, massage olie, lichaamsvloeistoffen, etc.)!

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.

INSPIRATIE

tips voor verschillende posities met een sekskussen