Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Meer intimitijd

Ik voelde mij de afgelopen weken een beetje een BCN’er: een Bekende Christelijke Nederlander. Sinds de dag dat er in het Nederlands Dagblad een artikel stond over de drie ‘christelijke seksshops’ – dat laatste vind ik overigens een vreselijk woord – stond bij mij de telefoon roodgloeiend en stroomde mijn mailbox vol met mails.

Zo had ik iemand van het RTL Nieuws aan de lijn, waarna ook nog Metro, Nu.nl en een radio-interview met FunX volgde. Heel tof natuurlijk deze aandacht voor onze webshop. Na zes jaar hard werken, is dit toch wel een mooie bevestiging dat we er mogen zijn als christelijke erotiekshop.

De vragen die ik kreeg, verbaasden mij echter wel. Ik kreeg soms het gevoel dat we worden gezien als bewoners van een andere planeet. Een veelgestelde vraag was: mogen christenen dan ook genieten van seks? Gelukkig mag ik daar ‘ja’ op antwoorden. Ook voor christenen is een fijn seksleven weggelegd!

Sterker nog, ik geloof dat seks een van de mooiste dingen is die God voor twee mensen heeft gemaakt. Goede seks met je partner met alles erop en eraan geeft meer verbinding in je relatie. Naast dat er allerlei gezonde stofjes loskomen in je lijf, die je gelukkig doen voelen, is er ook elke keer weer dat verbond wat er ‘onuitgesproken’ weer wordt bevestigd. Mooi, vind ik dat.

Een tweede veel gestelde vraag was wat onze webshop nu zo anders maakt dan een reguliere webshop. Nou, op het eerste oog is dat misschien niet zo veel. De producten die we verkopen, zijn net zo goed verkrijgbaar bij andere reguliere webshops. De meerwaarde die we bieden, is juist het stukje persoonlijk advies, inspiratie in verschillende blogs en goede uitleg van producten.

Daarnaast vind je bij ons geen foto’s van blote mannen- en vrouwenlichamen – daar word je toch alleen maar onzeker van – en aanstootgevend taalgebruik. De producten die we aanbieden, zijn gericht op het genieten met en van elkaar, en niet op pijn of vernedering, zoals bij BDSM-producten. Mijn persoonlijke mening is dat ik niet geloof dat God seksualiteit zo heeft bedoeld.

Ik hoop dat seks binnen christelijk Nederland meer gewoongoed gaat worden en dat de ‘intimitijd’ zal groeien. Nog steeds merk ik dat er in het algemeen weinig kennis is over seksualiteit in deze kringen en gezindte en nog steeds te veel taboe. Worstel je zelf met vragen rondom seksualiteit of heb je andere moeilijkheden? Blijf er niet te lang mee lopen. Zoek iemand op, of stuur mij eens een appje. Je krijgt zeker antwoord!

Els Gouman 


 

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.