Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Last van stress? Zo voorkom je dat het je seksleven beïnvloedt

Ik (Els) blog de komende periode voor Meet you in the field. Een nieuw platform voor (christelijke) vrouwen in hun dertiger jaren. Voor dit platform schrijf ik over diverse slaapkamerissues. 

Het seksleven van een dertiger wordt geteisterd door stress

Inmiddels heb ik de 36 jaar bereikt. En ik ben heel blij met deze leeftijdsfase. Ik weet nu wie ik ben, ik voel me zeker in mijn rol als echtgenoot, moeder, werknemer en eigenaar van een onderneming. De vele onzekerheden waar ik als twintiger tegenaan liep, ervaar ik niet meer zo. Ik heb het gevoel dat ik lekker gesetteld ben. Maar toch ervaar ik de druk van alles wat deze levensfase van mij vraagt. Ik wil graag uitblinken in mijn werk, me persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen, gezond leven, een goede moeder zijn, een liefdevolle echtgenoot, iets voor mijn naasten betekenen en als het even kan ook nog een schoon en opgeruimd huis hebben.

De lat ligt dus hoog. Deels doordat ik mijzelf deze dingen opleg, maar ook omdat ik denk dat anderen dit van mij verwachten. Er zullen genoeg dertigers zijn die zich hierin herkennen. Maar wat heeft deze ervaren druk eigenlijk voor invloed op je seks- en liefdesleven?

Meer lezen?

Heeft stress ook invloed op jouw seksleven? Wil je een aantal praktische tips waar je direct mee aan de slag kan? Lees dan het hele artikel op Meet you in the field. 

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.