Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

5 spannende opdrachten om samen te doen (als de avondklok is ingegaan)

Nooit verwacht dat ik dit woord, avondklok, nog eens zou gebruiken in een blog. De laatste keer dat er een avondklok in Nederland was, was het oorlog. Het blijft een bizarre tijd, leven in een wereld waarin een pandemie ons dagelijks leven beheerst. En hoe pittig deze periode ook is, toch moeten we er met elkaar maar het beste van maken. Al eerder schreef ik een blog met vijf tips voor je relatie in corona tijd. In deze blog geven we inspiratie voor nog iets explicietere opdrachten. Want in de aankomende periode ben je als stellen nog meer op elkaar aangewezen, dus maak er met elkaar het beste van. En wie weet helpen deze spannende opdrachten om samen te doen daarbij.

Opdracht 1: Maak een ‘intieme vragen pot’
Deze opdracht vraagt iets meer voorbereidingstijd. Het idee is als volgt: Samen met je partner verzin je gedurende de dag of week een aantal intieme vragen die je altijd al eens aan je partner had willen stellen. Doe dit apart van elkaar. Schrijf elke vraag op een apart briefje en doe deze in een pot. Prik een avond in je agenda en zorg voor een romantische sfeer op de slaapkamer (geen rommel, muziekje, kaarsje...). Pak om de beurt een vraag uit de pot en stel deze aan de ander. Loopt de spanning op in de slaapkamer, geef je hier dan aan over en bewaar de rest van de vragen voor een andere avond.
Tip: vind je het lastig om zelf vragen te bedenken? In het spel ultiem verlangen zit een pakje met ruim 50 intieme vragen.

Opdracht 2: Stel samen een seksbucketlist op
Iedereen heeft wel een diep verlangen, wens of fantasie op seksgebied, die nog niet is uitgevoerd. Misschien ken je ze wel van elkaar. Maar heb je ze ook al eens samen opgeschreven? Ga er eens samen voor zitten. Pak pen en papier (of maak een notitie op je telefoon) en begin met schrijven. Wie weet kom je samen op nog meer leuke ideeën en fantasieën. Plezier gegarandeerd! Wie weet leer je de verlangens van je partner zo ook nóg beter kennen. Blijven fantaseren is alleen maar goed. En weet dat vanuit seksuologen, het hebben van seksfantasieën, juist wordt aangemoedigd om meer zin te krijgen in seks. Niks om je voor te schamen dus.
Tips: Zijn er spannende plekken waar je ‘het’ een keer zou willen doen? Is er een standje dat je graag een keer wilt uitproberen? Lijkt het je wel spannend om erotische foto’s van elkaar te maken?

Opdracht 3: ‘Ontdek-je-plekje’ met een glow in the dark stift
Koop bij de grote bekende online webwinkel een blacklight (bodypaint) stift en een kleine blacklight zaklamp. Ga vervolgens los van elkaar naar de badkamer en geef aan waar op je eigen lichaam jouw erogene zones zitten (omcirkel deze of geef aan met een pijltje). Erogene zones zijn de plekken op je lichaam die bij aanrakingen of stimulatie zorgen voor seksuele opwinding. Doe vervolgens het licht uit op de slaapkamer en ga met de zaklamp bij je partner op zoek naar deze erogene zones. Raak deze plekken vervolgens liefdevol aan en leer je partner op deze manier nog beter kennen.

Opdracht 4: Geef een ontspannen gezichtsmassage
Een massage mag niet ontbreken in deze lijst. Maar de standaard lichaamsmassage kennen we allemaal wel. Nog intiemer is het als je je partner zijn of haar gezicht heel zachtjes masseert. Gebruik hiervoor geen zwaar geurende olie, maar een neutrale olie. Vraag je partner de ogen te sluiten en masseer vervolgens zijn of haar kin, wangen, oogkassen, voorhoofd en slapen, zacht en erotisch. Wissel de fijne massage af door licht kloppend met je vingertoppen over de huid te gaan. Of maak loopbewegingen met je vingers.

Opdracht 5: Verstoppertje
Verstop een klein voorwerp ergens onder je kleding. Diep in je broekzak, in je boxershort, in je bh. Je partner vertelt je wel wat het voorwerp is, maar natuurlijk niet waar je het verstopt hebt. Je partner moet zo sensueel mogelijk op zoek gaan naar dit voorwerp. Maak het extra moeilijk door er een zandloper bij te gebruiken of door je partner te blinddoeken.

Veel plezier met deze spannende opdrachten komende tijd!

Els Gouman
Eigenaar Intimitijd

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.