Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Je relatie als goed voornemen voor het nieuwe jaar!

We zitten inmiddels alweer een aantal weken in 2020. De afgelopen maand zag ik het ene na het andere lijstje met nieuwe doelen voor 2020 voorbijkomen op Facebook en Instagram. Bij veel mensen staat meer bewegen en afvallen, gezonder eten, schulden afbetalen en spaarzamer omgaan met geld boven aan hun lijstje. Hele goede voornemens natuurlijk, maar niet voor mij dit jaar. Met mijn zwangere lijf mag ik toch al niet alles eten en aankomen doe ik nu toch wel. En dat sparen lukt ook niet als je een nieuwe kinderkamer moet aanschaffen.

Wat dit jaar voor mij (maar eigenlijk altijd wel) bovenaan mijn doelen-voor-2020-lijstje staat is mijn relatie met mijn man. Dat we ons best doen om met elkaar 'ge-connect' te blijven. Een aantal weken geleden hebben wij samen weer afgesproken om één avond in de week voor elkaar vrij te plannen. Dan gaan we lekker uit eten, naar de bios, een avondje dansen, etc. De afgelopen jaren hadden we hier de woensdagavond voor en gingen we samen naar Salsa lessen. Toen we hier aan het begin van mijn zwangerschap mee stopten, misten we echt deze avond uit samen. Het even niet over je werk en drukke gezin hebben, maar gewoon lekker tijd met elkaar, dansen en gezelligheid.
Als ik je dus nog mag aanraden om één goed voornemen aan je lijstje toe te voegen, dan is het tijd nemen voor elkaar. Samen op de bank met een wijntje en tijd voor een goed gesprek. Plan deze avond echt in je agenda en zet je telefoon tijdens deze avond uit. Niet alleen een bioscoopje of een wijntje op de bank is een manier om je avond in te vullen. Wat dacht je van een keer extra vroeg naar bed gaan? Knuffel in bed met elkaar of geef elkaar een lekkere massage, raak elkaar aan en praat in het donker met elkaar en bespreek je dromen en diepste verlangens. Dan heb je soms hele andere gesprekken, dan met het licht aan. Het hoeft niet altijd op seks uit te lopen, maar dat kan zeker een leuke bijkomstigheid zijn toch?

Els Gouman

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst door ons beoordeeld.