Vorige Artikel 19 van 27 Volgende

SEKS EEN TABOE? VOOR MIJ NIET!

Seks een taboe? Voor mij niet!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Els, gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen. Oh ja en ik ben ook nog eigenaar en oprichter van een christelijke erotiekshop.

Hard werken
Inmiddels ben ik al 9 jaar getrouwd met mijn man en we zijn nog even gelukkig met elkaar. Misschien nog wel gelukkiger. We kennen elkaar door en door en zijn niet alleen beste maatjes, maar ook elkaars beste minnaars. Maar laten we eerlijk zijn, niet alleen het huwelijk zelf, maar ook de seks binnen het huwelijk is hard werken (en daarmee bedoel ik niet alleen de daad zelf). Er komt hoe dan ook een keer de vraag voorbij; is dit het? Is er meer? Kan het ook anders? Hoe houden we het spannend? Hoe blijf ik wakker? Dat laatste was een grapje, maar als je je erin herkent, zoek hulp!

Informatie over seks
Mijn vraag was; Waar halen we op een gezonde manier nieuwe ideeën en inspiratie vandaan voor de erotiek in ons huwelijk? Er is online een enorm aanbod te vinden aan sites, blogs en forums die gaan over seks, maar geloof me, van sommige ‘dingen’ of leefstijlen wil je niet eens weten dat ze bestaan! Waar vindt je relevante informatie over seks zonder de ongezonde invloeden van deze westerse wereld erin verwerkt maar ook weer niet met het preutse karakter van de kerkelijke degelijkheid? Voor de een is seks meer een product geworden en is de betekenis zoals God het bedoelt heeft ver naar de achtergrond gedrukt of helemaal niet meer bekend. Voor de ander is het een onderwerp dat thuishoort op de slaapkamer en wat vooral niet in de openheid mag worden besproken. Ik vind dat het weer eens tijd is voor een hervorming, seksuele hervorming welteverstaan!

Christelijke erotiekshop
Toen ik een aantal jaren geleden aan het ‘googlen’ was naar informatie over seksualiteit voor christenen kwam ik op een Amerikaanse christelijke erotiekshop terecht, met producten en praktische tips voor je seksleven. Toen is bij mij het idee ontstaan om zelf in Nederland een christelijke erotiekshop te beginnen. In oktober 2012 zijn we online gegaan met onze webshop intimitijd.nl en ik kan je vertellen dat we nog nooit zoveel (goede) gesprekken hebben gehad over seksualiteit. 

Blijf ontdekken!
Mijn visie op seks binnen het huwelijk is dat je huwelijk niet zonder kan. De intimiteit die je met elkaar beleefd is enorm belangrijk om hecht en verbonden te blijven. Het is belangrijk dat je naar elkaar blijft verlangen en je liefde elke keer weer groeit als je de ‘intimitijd’ met elkaar hebt beleefd. Hoe gaaf het is om SAMEN te ontdekken waarom God seksualiteit heeft gemaakt tussen man en vrouw. Wij vinden het daarom erg belangrijk om je erin te verdiepen, te blijven ontdekken en vooral vragen te stellen aan anderen of met elkaar te praten als je het even niet meer weet.

© 2012 - 2021 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel