Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Over Intimitijd

Inmiddels is het alweer meer dan 10 jaar geleden dat bij mij (Els) het idee ontstond om een erotiekshop te starten, gericht op christelijke stellen. Ik was zelf op zoek naar goede informatie en inspiratie, maar voelde me niet op mijn gemak in reguliere online erotiekshops.

Intimitijd is inmiddels uitgegroeid tot de grootste christelijke erotiekshop, actief in Nederland en België en met een sterke focus op kwaliteit. Op intimitijd.nl vind je een mooie selectie van producten die zijn gericht op de intimiteit, seksualiteit en liefde tussen elkaar. De producten die ik op onze website aanbied zijn kritisch door mij bekeken en zorgvuldig uitgezocht. Ik streef ernaar om onze website en producten vrij te houden van naaktfoto's en aanstootgevend taalgebruik. De website en alle producten zijn daarmee geschikt voor (christelijke) stellen die zich ongemakkelijk kunnen voelen bij de beelden en het taalgebruik op reguliere erotische webshops.

 

Meer dan alleen een webshop

Maar wij zijn ook meer dan alleen een webshop. Onze missie is om seksualiteit in christelijk Nederland bespreekbaar Christelijke erotiekshop intimitijdte maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet-christenen, zijn we gevraagd als panellid op een symposium voor seksuologen en waren we te zien in een televisie-uitzending van het programma 'God in de Lage Landen'. Daarnaast ben ik als gastdocent actief bij de minor over seksualiteit bij de Christelijke Hogeschool Ede en heb ik een cursus hbo-seksuologie met succes afgerond. Daarbij ben ik aangesloten bij de NVVS - Nederlandse Vereniging voor Seksuologen.

Naast ons reguliere assortiment aan producten, hebben we ook een speciale lijn aan producten samengesteld, gericht op bekkenbodemtherapie en bekkenbodemoefeningen. Deze selectie van producten is zorgvuldig samengesteld in samenwerking met bekkenbodemtherapeuten.

 

Erotiek en Christenen

Wanneer men denkt aan een erotische webshop dan wordt er, met name in de christelijke wereld, al snel gedacht, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past. De oorspronkelijke betekenis van het woord erotiek is "het geheel van de liefdesgevoelens". Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. Op onze christelijke erotiekshop kun je samen met je partner onze producten bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken. Wij hebben niet als doel om voor jou te bepalen welke producten wel of niet geschikt zijn voor christenen, wij laten deze keuze aan jou als gebruiker. Mocht je in onze selectie van producten niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan weten, dan gaan wij voor jou op zoek!

Veel plezier in onze webshop!

Els Gouman
Oprichter en eigenaar van intimitijd.nl

Logo Intimitijd

Je kan ons bereiken met een contactformulier, e-mail of Whatsapp. Klik op onderstaande button voor onze contactgegevens. 

NEEM CONTACT OP