Gratis verzending in NL > €49,95 | Discreet verpakt

Zoeken

Zoeken

Christenen en seks

Hooglied 7:6 "Wat is de liefde heerlijk! Heerlijker dan alle andere dingen waarnaar men kan verlangen."

Het hele boek Hooglied staat vol met liefdesbetuigingen van de man naar de vrouw en andersom. Hoe mooi is het om in de Bijbel te lezen dat ook christenen van liefde, seks en intimiteit met elkaar mogen genieten. God heeft iets heel unieks aan ons gegeven. Wij mensen mogen genieten van seks en van elkaar. Dit is dan ook ons uitgangspunt voor de webshop: genieten van elkaar door samen intiem te zijn, maar ook door de tijd voor elkaar te nemen en elkaar bijvoorbeeld eens een heerlijke massage te geven of een romantisch avondje te plannen voor je partner. We dagen jullie uit om samen door de webshop te lopen en met elkaar te bespreken wat je leuk lijkt om te bestellen of om te krijgen. Gebruik onze producten vervolgens om te genieten van de intimi-tijd met elkaar.

 

"Op Intimitijd.nl vind je een selectie van kwalitatieve producten die kunnen worden gebruikt om de intimi-tijd met elkaar een nieuwe impuls te geven."

 

Er zijn nog steeds veel christenen voor wie seksualiteit een taboe is. Helaas zijn er nog veel mensen die niet weten dat seks bedoeld is om samen van te genieten. Het gevolg is dat er veel problemen rondom seksualiteit onbesproken blijven. Een veelvoorkomend probleem is bijvoorbeeld dat niet alle vrouwen even gemakkelijk een orgasme kunnen bereiken. Voor sommige van deze vrouwen kan het gebruik van een vibrator tijdens de seks helpen om te kunnen ontspannen om zo toch een orgasme te bereiken. Het gebruik van speeltjes bij de seks is voor veel christenen een groot taboe. Wij denken dat het belangrijk is om als stel samen te praten over seks. Leer van elkaar wat je wel en niet lekker vindt, hoe je in de juiste stemming komt, wat je belangrijk vindt als het gaat om seks. Praat ook met elkaar over elkaars grenzen als het gaat om bepaalde standjes en het gebruik van bijvoorbeeld speeltjes. Wanneer je bepaalde bezwaren tegenkomt, bedenk dan waar deze op zijn gebaseerd en waar deze vandaan komen. Soms komen bezwaren voort uit traditie, zonder dat hier goede argumenten voor te bedenken zijn. De uitdaging is om hier samen uit te komen. Wij hopen in ieder geval dat deze webshop een stukje kan bijdragen aan de openheid over seksualiteit onder christenen.

Waarom intimitijd?

Wil je meer weten over de visie achter de grootste christelijke erotiekshop? Klik op onderstaande button.