Informatie en voorwaarden over de levering

Termijn
We streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren. In de meeste gevallen zal dit echter binnen 1 of 2 werkdagen zijn. Wanneer het niet lukt om uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren, omdat het product bijvoorbeeld niet op voorraad ligt, dan zullen wij u hier tijdig over berichten.

Verzendkosten
Wij proberen om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. We hanteren verschillende prijzen voor brievenbuspost en pakketpost in Nederland:

Brievenbuspost€4,95
Pakketpost€4.95
Bestellingen boven de €35,- Geen verzendkosten!
Bestellingen naar België€5,95

Verzending condooms
De meeste condoomverpakkingen passen niet door de brievenbus. Om de hoge verzendkosten van pakketpost voor condooms te vermijden zullen wij een pakje condooms verzenden in een luchtkussenvelop wanneer dit als enige artikel besteld is. Condooms zijn altijd goed per stuk verpakt en de luchtkussenenvelop biedt extra bescherming. De verpakking wordt door ons opgevouwen en met de originele bijsluiter meegeleverd. Een bijkomend voordeel is dat je niet thuis hoeft te zijn voor de bezorging!

Discreet
Alle bestellingen worden discreet verpakt in een neutraal doosje of envelop. Dit betekent dat aan de buitenkant niet te zien is wat er in het pakketje zit of waar het vandaan komt. Ook op het verzendlabel staat de naam Intimitijd niet vermeld. Zie het voorbeeld hieronder:

© 2012 - 2021 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel