Een Christelijke seksshop

Intimitijd is een christelijke erotiekshop, met een sterke focus op kwaliteit. Op intimitijd.nl vind je een mooie selectie van producten die zijn gericht op de intimiteit, seksualiteit en liefde tussen elkaar. De producten die we op onze website aanbieden zijn kritisch door ons bekeken en zorgvuldig uitgezocht. We streven ernaar om onze website en  producten vrij te houden van naaktfoto's en aanstootgevend taalgebruik. Onze website en alle producten zijn daarmee geschikt voor (christelijke) stellen die zich ongemakkelijk kunnen voelen bij de beelden en het taalgebruik op reguliere erotische webshops. 

Maar wij zijn ook meer dan alleen een webshop. Onze missie is om seksualiteit in christelijk Nederland bespreekbaar te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet-christenen, zijn we gevraagd als panellid op een symposium voor seksuologen en waren we te zien in een televisie-uitzending van het programma 'God in de Lage Landen'. Daarnaast is Els als gastdocent actief bij de minor over seksualiteit bij de Christelijke Hogeschool Ede en heeft ze een cursus hbo-seksuologie met succes afgerond. Daarbij is ze aangesloten bij de NVVS - Nederlandse Vereniging voor Seksuologen.

Wij hebben ook een speciale lijn met producten gericht op bekkenbodemtherapie en -oefeningen. Deze is samengesteld in samenwerking met een aantal bekkenbodemtherapeuten waar we nauw contact mee hebben.

Intimitijd in de media:

Erotiek en christenen

Wanneer men denkt aan een erotische webshop dan wordt er, met name in de christelijke wereld, al snel gedacht, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past. De oorspronkelijke betekenis van het woord erotiek is "het geheel van de liefdesgevoelens". Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. Op onze christelijke erotiekshop kun je samen met je partner onze producten bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken. Wij hebben niet als doel om voor jou te bepalen welke producten wel of niet geschikt zijn voor christenen, wij laten deze keuze aan jou als gebruiker. Mocht je in onze selectie van producten niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan weten, dan gaan wij voor jou op zoek!

Veel plezier in onze webshop!

Els Gouman
Oprichter en eigenaar van intimitijd.nl

Logo Intimitijd

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN:

© 2012 - 2020 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel