Een Christelijke seksshop

Intimitijd is een christelijke erotiekshop, met een sterke focus op kwaliteit. Op intimitijd.nl vind je een mooie selectie  van producten die zijn gericht op de intimiteit, seksualiteit en liefde tussen elkaar. De producten die we op onze  website aanbieden zijn kritisch door ons bekeken en zorgvuldig uitgezocht. We streven ernaar om onze website en  producten vrij te houden van naaktfoto's en aanstootgevend taalgebruik. Onze website en alle producten zijn daarmee geschikt voor (christelijke) stellen die zich ongemakkelijk kunnen voelen bij de beelden en het taalgebruik  op reguliere erotische webshops. 

Maar we zijn ook meer dan alleen een webshop. Onze missie is om seksualiteit in christelijk Nederland bespreekbaar te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld een groot onderzoek gedaan naar de verschillen in seksualiteit tussen christenen en niet christenen, zijn we gevraagd als panellid op een symposium voor seksuologen en waren we te zien in een televisie uitzending van het programma 'God in de Lage Landen'. Daarnaast is Els als gastdocent actief bij de minor over seksualiteit bij de Christelijke Hogeschool Ede en volgt ze op dit moment een opleiding HBO seksuologie. 

We hebben ook een speciale lijn met producten gericht op bekkenbodemtherapie en oefeningen. Deze is samengesteld in samenwerking met een aantal bekkenbodemtherapeuten waar we nauw contact mee hebben.

Erotiek en christenen

Wanneer men denkt aan een erotische webshop, dan wordt er al snel gedacht, met name in de christelijke wereld, aan iets wat ordinair is en niet bij christenen past. De oorspronkelijke betekenis van het woord erotiek is "het geheel van de liefdesgevoelens". Bij erotiek ligt de nadruk niet op de geslachtsgemeenschap zelf, maar om alle gevoelens eromheen. Het gaat hierbij vooral om het opbouwen van een verlangen om intiem met elkaar te zijn. Op onze christelijke erotiekshop kun je samen met je partner onze producten bekijken en zo samen ontdekken welke artikelen jullie wel en niet aanspreken. Wij hebben niet als doel om voor jou te bepalen welke producten wel en niet geschikt zijn voor christenen, wij laten deze keuze aan jou als gebruiker. Mocht je in onze selectie van producten niet vinden wat je zoekt, laat het ons dan weten, dan gaan wij voor jou op zoek!

Veel plezier in onze webshop!

Onderdeel van Intimitijd is www.massageboetiek.nl, de online shop voor al je massageproducten. Hier vind je een ruim assortiment aan massagekaarsen, massageoliën, bad- en douchegels, bodyscrubs en bodycare producten.

Els Gouman
Oprichter en eigenaar van intimitijd.nl en 
massageboetiek.nl

 

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN:

© 2012 - 2017 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie