Diskret verpackt und versendet!

Suchen

Suchen

Intimitijd lanceert eigen lijn met luxe likbare oliën

Driel, 01-11-2023

De christelijke erotiekshop Intimitijd voorziet de (voornamelijk) christelijke doelgroep al meer dan 12,5 jaar van erotische producten en educatie op het gebied van intimiteit, seksualiteit en liefde. De onderneming lanceert vandaag een lijn van producten onder haar eigen label.

Intimitijd is inmiddels uitgegroeid tot de grootste christelijke erotiekshop in de Benelux. Dit heeft ze onder andere weten te bereiken door het zorgvuldig selecteren van producten met de hoogste kwaliteit, passend bij de christelijke doelgroep. Met deze jarenlange ervaring heeft oprichtster en eigenaar Els Gouman, in nauwe samenwerking met een van haar leveranciers, nu een eigen lijn luxe likbare oliën ontwikkeld. Deze 'kissable oils' zijn erop gericht om de zintuigen te prikkelen en een leuke verrijking in het liefdesleven van stellen die eens wat nieuws willen proberen.

Het product

De Intimate Kissable Oils komen in drie verschillende smaken en zijn bedoeld voor gebruik op de erogene zones van het lichaam. Wanneer je zachtjes blaast op de olie na het aanbrengen, ontstaat er een verwarmend effect. Het product is ontwikkeld voor gebruik bij voorspel, orale seks of gewoon om een vleugje passie aan je liefdesleven toe te voegen.

Drie smaken

Intimitijd start met de lancering van drie verschillende smaken met een luxe karakter en uitstraling:

  • Sparkling Wine: Een frisse, lichtzoete smaak die doet denken aan de verfijnde smaak van champagne of mousserende wijn, met een vleugje luxe en een lichte tinteling op de tong.
  • Wild Honey: Een warme, zoete smaak die doet denken aan de rijke, natuurlijke zoetheid van ongetemde, wilde honing.
  • Spicy Cinnamon: Een intense, zoet-kruidige smaak met tonen van kaneel die zorgt voor een prikkeling van de smaakpapillen.

Eerlijke kwaliteit van eigen bodem

Bij Intimitijd wordt veel waarde gehecht aan eerlijke kwaliteit en verantwoordelijke producten. Onze luxe likbare olie is daarom ontworpen om te genieten zonder schuldgevoel:

  • Bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen
  • Bestaat uit slechts vier ingrediënten, waarvan er eentje 'water' is
  • Niet getest op dieren
  • 100% vegan
  • Geproduceerd in Nederland

Nu verkrijgbaar

We nodigen iedereen uit om het liefdesleven te verrijken met een beetje luxe van de kissable oils van Intimitijd. Nu verkrijgbaar via onze eigen website.

Voor meer informatie over de Luxury Kissable Oils van Intimitijd of mogelijkheden voor verkopen via een eigen webshop kan je contact opnemen met:

Els Gouman
els@intimitijd.nl

 

Intimitijd Luxury Kissable Oil

Schreiben Sie einen Kommentar

Kommentare werden vor der Veröffentlichung genehmigt.