Intimitijd, gevestigd aan de Berenklauw 74, 6665 HW te Driel, bereikbaar via info@intimitijd.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij verzamelen en verwerken alleen die persoonsgegevens die nodig zijn om onze dienstverlening aan jou te kunnen uitvoeren. Wij respecteren jouw privacy en zorgen ervoor dat alle persoonsgegevens die jij aan ons verstrekt vertrouwelijk worden behandeld. Gegevens worden in geen enkel geval verkocht of beschikbaar gesteld aan derden voor doeleinden anders dan het uitvoeren van onze dienstverlening.

E-mailnieuwsbrief
Nadat jij gebruik gemaakt hebt van onze dienstverlening is er een mogelijk om aan te geven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Je ontvangt dan ongeveer 4 keer per jaar van ons een nieuwsbrief. Deze wordt verzonden via het online programma mailchimp. Uitschrijven voor deze nieuwsbrief is natuurlijk altijd mogelijk door de uitschrijven-knop onderaan de nieuwsbrief. Na uitschrijving ontvang je geen nieuwsberichten meer van ons.

Persoonsgegevens die wij verwerken 
Als je gebruik maakt van onze diensten en producten verwerken wij de volgende persoonsgegevens van jou: 
- Voor- en achternaam 
- Adresgegevens 
- Telefoonnummer 
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer
 

Doel van de gegevensverwerking 
Intimitijd verwerkt jouw persoonsgegevens: 
- voor het afhandelen van jouw betaling 
- voor het bezorgen van de bestelde producten bij de juiste ontvanger(s) 
- om je te kunnen e-mailen of bellen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren 
- om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken 
- om je te informeren over onze nieuwe producten en diensten 
- voor het analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren 
Intimitijd hanteert de wettelijke bewaartermijnen voor persoonsgegevens die jij opgeeft in de webshop tot 7 jaar na het plaatsen van jouw bestelling. Documenten met persoonsgegevens die jij ons op andere wijze verstrekt worden verwijderd binnen één maand na volledige afronding van de dienstverlening.

Delen van persoonsgegevens met derden 
Intimitijd deelt jouw persoonsgegevens met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Brownies per Post blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Wij hebben (binnenkort) een bewerkersovereenkomst met:

- Google analytics
- MyParcel, onze distributiepartner 
- Mailchimp, onze e-mailpartner

- Mijnwebwinkel, onze webbeheeromgeving:

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

- Sisow, ons platform voor de verwerking van betalingen
- onze fulfillmentpartner en onze klantenservicepartner

De volgende partijen met wie we samenwerken hebben hun eigen privacystatements:

- Paypal en Mollie, onze betalingspartners. Klik hier om naar het privacystatement van Paypal te gaan en hier om naar het privacystatement van Mollie te gaan


Cookies die wij gebruiken 
Intimitijd gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Intimitijd en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@intimitijd.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

Klachten
Intimitijd wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de Autoriteit Persoonsgegevens

Persoonsgegevens beveiligen 
Intimitijd neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@intimitijd.nl.

 

© 2012 - 2018 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie