Wat is de Baby-Comp?

babycomp

De hormonale cyclus van de vrouw

Een vrouw kan gemiddeld 6 dagen per Cyclus zwanger worden: de laatste vijf dagen voor de ovulatie en op de dag van de ovulatie. In deze relatief korte periode zwanger worden, gaat bij de een makkelijker dan bij de ander. Speciaal voor stellen die de wens hebben om zwanger te worden is er de Baby-Comp, die nauwkeurig kan aangeven wanneer je de grootste kans hebt om zwanger te worden!

De Baby-Comp is een variant op de Lady-Comp, speciaal voor stellen met een kinderwens. De Baby-Comp is een computer die uw Cyclus op de voet volgt en daardoor een natuurlijke vorm van (anti)conceptie mogelijk kan maken. Computers zoals de Baby-Comp worden ook wel PFC's (Personal Fertility Computers) genoemd.

Hoe werkt een cycluscomputer?

De grondslag van de werking van een cycluscomputer is het meten van de basale lichaamstemperatuur. Dit is de temperatuur direct na het wakker worden, voordat je actief wordt. Je meet je temperatuur met behulp van een temperatuursensor onder je tong. De handige Baby-Comp is zo geprogrammeerd dat het aan de hand hiervan het tijdstip van de eisprong in de Cyclus exact kan herkennen. Hiervoor gebruikt Baby-Comp de gegevens van 800 000 cycli van tienduizenden vrouwen. Dagelijks gaat de computer na de temperatuurmeting aan het rekenen en geeft het resultaat op het display weer – het werkt kinderlijk eenvoudig: een groen lampje betekent onvruchtbaar en een rood lampje betekent vruchtbaar. U kunt deze weergave vanaf de eerste dag vertrouwen! Naast de informatie over je (on)vruchtbare periode geeft de Baby-Comp ook informatie over je hormoonhuishouding, cyclusverloop en eisprong. Wanneer je aangeeft op welk moment gemeenschap heeft plaatsgevonden kan de Baby-Comp aangeven:

- Mogelijk zwanger (na 4 dagen)
- Waarschijnlijk zwanger (na 15 dagen)
- Zeker zwanger (na 18 dagen) + indicatie vermoedelijke geboortedatum

€ 595,-

N.B.
De Baby-Comp is niet direct via de webshop te bestellen omdat we een goede en persoonlijke uitleg bij het gebruik van de computer erg belangrijk vinden. Wanneer u geinteresseerd bent in de Baby-Comp, stuur dan een mailtje naar ladycomp@intimitijd.nl

 

  • Baby-Comp
    Baby-Comp

    De Baby-Comp is niet direct via de webshop te bestellen omdat we een goede en persoonlijke uitleg bij het gebruik van de computer erg belangrijk vinden. Wanneer u geinteresseerd bent in de Baby-Comp, stuur dan een mailtje naar…

© 2012 - 2017 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie