Wat is de Lady-Comp?

ladycomphomepage.jpg

De hormonale cyclus van de vrouw

Een vrouw kan gemiddeld 6 dagen per cyclus zwanger worden: de laatste vijf dagen voor de ovulatie en op de dag van de ovulatie. Om in deze relatief korte periode niet zwanger te raken, kiezen veel vrouwen voor hormonale anticonceptiemethoden. Voor de vrouwen die hun lichaam niet willen belasten met hormonen en andere ongemakkelijke methoden is er nu gelukkig een natuurlijk alternatief!

De Lady-Comp is een computer die uw cyclus op de voet volgt en daardoor een natuurlijke vorm van anticonceptie mogelijk kan maken. Computers zoals de Lady-Comp worden ook wel PFC's (Personal Fertility Computers) genoemd.

Hoe werkt een cycluscomputer?

De grondslag van de werking van een cycluscomputer is het meten van de 'basale lichaamstemperatuur'. Dit is de temperatuur direct na het wakker worden, voordat je actief wordt. Je meet je temperatuur met behulp van een temperatuursensor onder de tong. De handige Lady-Comp is zo geprogrammeerd dat het aan de hand hiervan het tijdstip van de eisprong in de cyclus exact kan herkennen. Hiervoor gebruikt Lady-Comp de gegevens van 800 000 cycli van tienduizenden vrouwen. Dagelijks gaat de computer na de temperatuurmeting aan het rekenen en geeft het resultaat op het display weer – het werkt kinderlijk eenvoudig: een groen lampje betekent onvruchtbaar en een rood lampje betekent vruchtbaar. U kunt deze weergave vanaf de eerste dag vertrouwen!

De Lady-Comp kan een zwangerschap met waarschijnlijkheid aangeven vanaf 15 dagen nadat de gemeenschap heeft plaatsgevonden. 

Wat kost een cycluscomputer? 

De ladycomp is in twee varianten verkrijgbaar. De basic en de lady-comp. De lady-comp basic is verkrijgbaar voor € 395,00 en de lady-comp is verkrijgbaar voor het bedrag van € 495,00.

N.B.
De Lady-Comp is niet direct via de webshop te bestellen, omdat we een goede en persoonlijke uitleg bij het gebruik van de computer erg belangrijk vinden. Wanneer u geinteresseerd bent in de Lady-Comp, stuur dan een mailtje naar ladycomp@intimitijd.nl

  • Lady-Comp basic
    Lady-Comp basic

    De Lady-Comp is niet direct via de webshop te bestellen omdat we een goede en persoonlijke uitleg bij het gebruik van de computer erg belangrijk vinden. Wanneer u geinteresseerd bent in de Lady-Comp, stuur dan een mailtje naar…

© 2012 - 2017 Intimitijd | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie